Pioniri sa igračem manje dali tri gola više

Temerin: FK „Sloga“ (Temerin) – OFK „Jugović“ 0 : 3 (0 : 1)

        Pionirska selekcija „tobdžija sa Sigeta“ je čitav tok meča protiv „Sloge“ u Temerinu odigrala sa deset igrača, odnosno sa igračem manje na terenu, pošto se (već drugi put uzastopno!) određeni broj mladih fudbalera nije pojavio na Sportskom centru „Siget“ u vreme zakazano za polazak na utakmicu. I pored ovog hendikepa, „belo-plavi“ su uknjižili ubedljivu pobedu od 3 : 0, ali odgovorni ljudi u klubu moraju povesti računa o ovom problemu koji, izgleda, već postaje hroničan.
        Što se same utakmice tiče, Kaćani su poveli sredinom prvog poluvremena, kada je Srđan Tolimir sjajnim pasom sa svoje polovine uposlio brzonogog Kostu Brankova, koji je pobegao svojim čuvarima i u stilu raznog strelca prevario protivničkog golmana. I drugi pogodak je postigao isti igrač, a najlepši momenat je viđen u 52. minutu, kada je Kosta Brankov iz prekida uputio precizan centaršut u kazneni prostor Temerinaca, gde se Srđan Tolimir odlično odrazio i trzajem glavom poslao loptu u dalje rašlje „Sloginog“ gola. Pored već pomenutih Brankova i Tolimira, u odbrani su se istakli Subotin i Đulum, a posebno srčani Aleksandar Borenović (na fotografiji) koji je uspešno vodio ljutu bitku sa fizički znatno jačim protivnikom.
        Pioniri OFK „Jugović“ su na ovom meču nastupili u sledećem sastavu: Popović, Borenović, Begić, Subotin, Ćulum, Mačkić, Tolimir, Borjan, Dubravac, Brankov. Izostali su, uglavnom iz nepoznatih razloga, Sretenović, Marsenić, Srdić, Babić, Milić i Andrić.

Autor: Goran Nakomčić
Datum: 26, 05, 2010.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *