Konkurs Pokrajinskog zavoda za ravnopravnost polova

Pokrajinski zavod za ravnopravnost polova raspisuje konkurs za polaznike i polaznice kursa „Evropska unija i rodna ravnopravnost“ koji će se realizovati u Novom Sadu u periodu februar – april 2010. godine.

         Cilj kursa je da poveća nivo znanja o Evropskoj uniji, njenom nastanku, načinu funkcionisanja i najvažnijim smernicama unutar socijalne politike i rodne ravnopravnosti. Polaznici i polaznice kursa će se upoznati i sa načinom donošenja odluka, najvažnijim institucijama i politikama unutar Evropske unije, a sve to sa rodnom perspektivom. Kurs će trajati tri meseca sa predavanjima od po dva sata nedeljno. Sva literatura će biti obezbeđena u elektronskoj formi i uglavnom na engleskom jeziku.

         Kurs je besplatan, s tim što svaki polaznik/ca snosi sopstvene putne troškove.

         Uslovi:

– Apsolventski status, završen fakultet, upisane ili završene poslediplomske studije,
– Dobro poznavanje engleskog jezika,
– Poželjno iskustvo u oblasti ljudskih prava,
– Zainteresovanost za evropske integracije i rodnu ravnopravnost

         Potrebna dokumentacija:

– Biografija,
– Motivaciono pismo,
– Diploma / dokaz o apsolventskom statusu i/ili upisanim poslediplomskim studijama

         Odabrani polaznici i polaznice potpisuju ugovor sa Zavodom za ravnopravnost polova da će redovno pohađati kurs (najmanje 70% od predviđenih časova). Svi polaznici/ce koji/e uspešno polože završni test i napišu završni rad dobiće diplomu o pohađanju kursa koju izdaje Zavod za ravnopravnost polova.

         Prijave slati na adresu Pokrajinskog zavoda za ravnopravnost polova, Bulevar Mihajla Pupina 6, 21000 Novi Sad ili putem imejla zavod.ravnopravnost@gmail.comOva adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli. sa naznakom „Za konkurs“ najkasnije do ponedeljka, 7. decembra 2009. godine.

Autor: Redakcija Ravnica INFO
Datum: 25, 11, 2009.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *