Kalik Informatika prestaje sa pružanjem Internet pristupa.

Prenosimo saopštenje sa zvaničnog sajta Kalik informatika doo

        Kalik Informatika uskoro prestaje sa pružanjem Internet pristupa. Na žalost, nismo u stanju da nateramo posrednike da nam isplate zaradu od SMS uplata, tako da ne možemo redovno da izmirujemo obaveze prema Telekomu (a ja nisam baš toliko lud da uzimam kredite i plaćam račune umesto firmi koje su stotinama puta bogatije od naše). Zbog toga obustavljamo dalje korišćenje Telekomovih usluga, a naša potraživanja ćemo naplatiti sudskim putem.
        Naplata i obračun sati su zaustavljeni, kao i otvaranje novih naloga, tako da će za postojeće korisnike ovih dana Internet biti besplatan. Kako pare od SMS uplata nismo dobili (a nećemo ih videti još mesecima, dok se ne okonča sudski proces i presuda ne izvrši), nismo u mogućnosti da vratimo novac uplaćen na taj način. Korisnici koji su uplatili kod agenata, mogu od njih tražiti povraćaj novca, a oni koji su uplatili preko banke mogu tražiti povraćaj novca za neutrošene sate slanjem SMS poruke na 064 377 2694. Poruka treba da sadrži:
Ime i prezime
Adresu
korisničko ime
broj računa na koji da vam uplatimo
        Stanje i dalje možete proveriti na portalu Moj nalog, dok će pošta i webmail nastaviti da rade do obustavljanja servisa (verovatno 5.11). Molimo vas da vašu poštu podignete sa našeg servera, jer nećemo biti u mogućnosti da vam je isporučimo kasnije.

Preuzeto sa sajta Kalik Informatika

        Naša redakcija ovim putem želi da se zahvali firmi Kalik Informatika na dosadašnjoj saradnji i korektnom odnosu koji je Kalik Informatika imala prema svojim korisnicima pružajući im najjeftiniji pristup Internet servisima. Zahvaljujući tome poseta našem sajtu je u proteklom periodu rasla, a naši saradnici su imali mogućnost da plaćaju minimalne troškove  za pristup Internetu.

Autor: Redakcija Ravnica INFO
Datum: 02, 11, 2009.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *