Uskoro vodovod i u Loku i Gardinovcima

U Loku i Gardinovcima su u toku radovi na izgradnji vodovodne mreže, čime će i ova dva naselja uskoro dobiti kvalitetnu vodu za piće.

          Izgradnjom vodovodne mreže u Loku i Gardinovcima, sva naselja u opštini Titel imaće rešen problem vodosnabdevanja, što predstavlja jedan od krucijalnih uslova kvalitetnog življenja. Na ovaj način Opština Titel u saradnji sa AP Vojvodinom i građanima, obezbeđuje dovoljne količine kvalitetne vode za piće za sve građane, a to je jedan od najvažnijih prioriteta Opštine Titel.
         Otvaranju radova, pored građana ovih mesta prisustvovao je i predsednik opštine Milivoj Petrović sa saradnicima i predstavnici saveta mesnih zajednica.


          Kao i u Vilovu gde su radovi počeli 13 avgusta ove godine, cena cena vodovodnog priključka (sa šahtom i vodomerom) po domaćinstvu iznosi 1300 eura, s tim da Opština Titel snosi 50% troškova, odnosno 650 eura, a korisnik vodovodnog priključka preostalih 50%. Korisniku vodovodnog priključka se daje mogućnost plaćanja priključka na 40 beskamatnih mesečnih rata, s tim da se plati učešće u iznosu od 100 eura (u dinarskoj protivvrednosti) odmah po potpisivanju ugovora, a preostali iznos od 550 eura na 40 rata tj. u mesečnom anuitetu od 13,75 eura obračunato po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.


Autor: Redakcija Ravnica INFO
Datum: 01, 10, 2009.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *