Putničko zdravstveno osiguranje

Kompanija Dunav osiguranje: U koju god zemlju da pođete radi odmora ili posla, važno je da se osećate sigurno. Neprijatni događaji ne moraju pokvariti vaše planove. Svaki momenat putovanja treba da predstavlja uživanje. Važno je da znate da mi mislimo na vas.

EVROPSKI IZVEŠTAJ O SAOBRAĆAJNOJ NEZGODI OD 10. DECEMBRA POSTAJE OBAVEZAN DOKUMENT SVAKOG VOZAČA

 
Evropski izveštaj o saobraćajnoj nezgodi (European Accident Report) je dokument koji u slučaju saobraćajne nezgode pojednostavljuje proceduru dobijanja odštete. Sadrži svojeručnu skicu i specifikaciju oštećenja, i što je najvažnije, izjave učesnika kojima se potvrđuje čija je odgovornost za udes. Popunjavaju ga i potpisuju sami učesnici, a osiguranja ga prihvataju kao osnov za isplatu štete, pošto ima istu važnost kao policijski zapisnik.

Kao Kompanija koja teži da svojim osiguranicima uvek bude na usluzi, Dunav osiguranje poziva svoje osiguranike da u periodu od 01. decembra – 10. decembra 2009. godine posete najbliže prodajno mesto Kompanije ,,Dunav osiguranje'' i uz polisu obaveznog osiguranja motornog vozila, koja je zaključena u Kompaniji, besplatno preuzmu obrazac „Evropski izveštaj o saobraćajnoj nezgodi“.

 

 

Više informacija >>>


 

 

 

        Posebna pogodnost je porodična polisa putničkog zdravstvenog osiguranja – najpovoljnija na tržištu. Sa porodičnom polisom Dunav osiguranja obezbeđujete potpuno BESPLATNO osiguranje vaše dece!

 


 
Najpovoljnija ponuda putničkog
zdravstvenog osiguranja >>>


Autor: Rade Aničić
Datum: 02, 10, 2009.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *