Potpisani Ugovori o sprovođenju javnih radova

Od odobrenih 199 projekata, pet će biti realizovano na teritoriji opštine Titel.

          Na Javni poziv za prikupljanje projekata javnih radova na teritoriji Autonomne Pokrajine Vojvodine u 2009. godini, koji je raspisao Pokrajinski sekretarijat za rad, zapošljavanje i ravnopravnost polova, podneto je 575 projekata, a Komisija za izbor javnih radova odobrila je 199 projekata.
        Pet projekata koji će biti realizovani na teritoriji opštine Titel, podneli su: Javno komunalno preduzeće „Komunalac“ Titel (uređenje zelenih površina na grobljima u naseljenim mestima opštine Titel i uređenje priobalja u Titelu odnosno površina koje nisu u režimu redovnog održavanja), Javno preduzeće „Prostor“ Titel (suzbijanje i uništavanje ambrozije), Udruženje građana „Kreativno-socijalni pokret“ Titel („Ulepšajmo starost“-geronto domaćice)  i Opštinska uprava Titel (nastavak unošenja i elektronske obrade podataka u matičnim knjigama, matične službe Opštine Titel javni rad iz 2008. godine).


          Zahvaljujući ovim projektima 36 lica sa teritorije opštine Titel će zasnovati radni odnos na određeno vreme, a vrednost radova iznosi 4.693.290,29 dinara.

Autor: Redakcija Ravnica INFO
Datum: 23, 08, 2009.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *