Mladost i Sloga bruse formu

Prvenstvo startuje 15. avgusta



        Fudbaleri Mladosti iz Bačkog Jarka imali su u julu dve kontrolne utakmice. Na Livadici su ugostili ekipu Slobode iz Novih Kozaraca, a susret je završen bez pobednika 1:1.
        Plavo beli su u subotu savladali TSK u Temerinu sa 8:0.
        Posle Srđana Rosića koji je branio boje temerinske Sloge – u Bački Jarak su došli provereni napadač Milan Pajić iz beogradske Slavije, koji je u debiju u Temerinu postigao tri gola. Tu su još Nebojša Velemir iz Šajkaša iz Kovilja, Stefan Radoja (ČSK pivara), Marko Džogović (Metalac Futog) i Stefan Zoranović (Sloga Erdevik). Iz novosadske Crvene Zvezde vraćen je golman Mirko Vasiljević. Mladost sutra u 18 časova dočekuje ekipu Srema iz Sremske Mitrovice.
        Temerinska Sloga je u pripremnom periodu imala tri utakmice, sa Proleterom i Crvenom Zvezdom iz Novog Sada i Javorom iz Ivanjice (0:4). Crveno beli dres od jeseni će nositi dosadašnji igrači jaračke Mladosti Dragan Mandić i Siniša Jakšić. Do 15. avgusta, kada startuje Srpska liga – grupa Vojvodina Sloga će imati utakmice sa Indeksom, Jedinstvom iz Rumenke i Omladincem u Stepanovićevu.
        Posle nekoliko godina u Temerinu se ponovo organizuje turnir ulica u malom fudbalu. Prijava po ekipi je 4.000 dinara, turnir će početi 20. avgusta – a utakmice će se igrati na terenu OŠ Petar Kočić u Centru Temerina.

Autor: Mile Milojević
Datum: 28, 07, 2009.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *