Seminar medicinskih sestara – Čurug

Ovaj seminar se organizuje svakog meseca u drugom mestu u okviru redovnog stručnog osposobljavanja medicinskih sestara koje rade u ustanovama koje se bave lečenjem osoba sa psihičkim poremećajima.




        Seminar ovakve vrste služi po oceni prisutnih za bolje međusobno upoznavanje i saradnju zaposlenih, a u vezi rada u ovim humanim ustanovama gde su hospitalizovani bolesnici sa psihičkim poremećajima.

        Ovo je prvi put da se organizuje u Čurugu, a domaćini su bili zaposleni u Domu za duševno obolela lica „Čurug“ iz Čuruga. Rad ovog seminara se sastojao u tome da domaćini predstave svoje viđenje i metode rada i sa njima upoznaju kolege, a ujedno i da svi zajedno ocene predstavljene radove i međusobno razmene iskustva. Svi prisutni su ovaj seminar ocenili odličnom ocenom kao i domaćine koji su u poslovnom centru „Evropa“ obezbedili odlične uslove za rad. Gosti su bili iz svih ustanova sa teritorije AP Vojvodine.

        Gostima se pružila prilika da pored rada i upoznaju mesto Čurug pa su posetili čuruški velelepni hram Sv. Vaznesenja Gospodnjeg koji svojim izgledom pleni srca posetilaca.

Autor: Lazar R. Kaćanski
Datum: 27, 03, 2009.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *