Počela "Biznis liga" u malom fudbalu

U organizaciji rukovodstva Sportske hale i Mesne zajednice Žabalj počela je „Biznis liga“u malom
fudbalu.

        Na ovaj tradicionalni turnir se prijavilo 22 ekipe sa teritorije opštine Žabalj i podeljene su u dve grupe i to: grupa A: Miln Žabalj; Žabalj Žabalj; Šećerana Žabalj; Bačka Đurđevo; Čuruška vekna Čurug; Trle Đurđevo; Marktrejd – Komerc Gospođinci; Jedinstvo Žabalj; Metal-Pica Gospođinci; PMP Temerin i Pekara BIM Gospođinci. Grupa B: FK „Veterani“ Gospođinci; Prijanski Žabalj: Eurokomerc Temerin; Mala Noćna Muzika Žabalj; Vukovljak Žabalj; Fasada Đurđevo; ElektroVojvodina Žabalj; Tepić Gospođinci; Nutricija-Policija Žabalj; Tanasić Bole Žabalj i Đorđe Zličić Đurđevo.

        U prvom kolu su se sastali i postigli sledeće razultate: ŽABALJ-Pekara BIM 0:1; PRIJANSKI-Đorđe Zličić 3:3; Šećerana -PMP 1:2; Trle -MT Komerc 1:1; Eurokomerc-Tanasić Bole 0:2; M.N. Muzika-Nutricija 2:3;Čuruška vekna-Jedinstvo 5:1; Vukovljak-Tepić 5:2; Bačka Metal-Pica 2:1 i Fasada-ElektroVojvodina 3:0 (službenim razultatom) jer ekipa ElektroVojvodine nije došla. Slobodne su bile ekipe FK „Veterani i Mlin Žabalj. Sve utakmice su igrane 21. decembra u Sportskoj hali u Žablju od 12 do 22 časa. Drugo kolo grupe „A“ igra se u petak 26. decembra sa početkom u 17 časova, a sastaju se Pekara BIM-Šećerana; Metal Pica-Čuruška vekna; PMP-Bačka; Jedinstvo-Trle; Mlin Žabalj-Žabalj Žabalj, a slobodna je ekipa MT-Komerc. Drugo kolo u grupi „B“ se igra u subotu 27. decembra od 17 časova, a sastaju se FK „Veterani“-Prijanski; Tanasić Bole-M.N. Muzika; Nutricija-Vukovljak; Đorđe Zličić-Eurokomerc; Tepić-Fasada, a slobodna je Elektro-Vojvodina.

        U trećem kolu 28. decembra u nedelju od 12 časova sastaju se: Fasada-Nutricija; Bačka-Pekara BIM; Elektro-Vojvodina-Tepić; Trle-Metal Pica; Vukovljak-Tanasić Bole; M.N. Muzika-Đorđe Zličić; Čuruška vekna-PMP; Eurokomerc-FK „Veterani“; Šećerana-Mlin i M.T. Komerc-Jedinstvo, a slobodne su ekipe Žabalj Žabalj i Prijanski.

Autor: Lazar R. Kaćanski
Datum: 21, 12, 2008.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *