Šesta sednica SO Žabalj

Za 06.11. 2008. godine zakazana je i početa šesta sednica Skupštine Opštine Žabalj.

        Na samom početku je utvrđeno da sednici prisustvuju svi odbornici što je konstatovano. Predsednik skupštine Vojislav Duvnjak je pročitao Dnevni red i obavestio odbornike da je grupa od 16 odbornika predložila da se briše predloženi dnevni red i predložila nov po kojem bi prvo bili razrešeni dosadašnji predsednik i zamenik predsednika Skupštine opštine, zatim razrešenje predsednika Opštine te razrešenje podpredsednika Opštine i svih članova Opštinskog veća te potom predlaganje i izbor novih funkcionera.

        Na dnevnom redu su još ostale tačke o usvajanju Odluke o nagradama i priznanjima koja se dodeljuju povodom Dana opštine i donošenje Odluke o visini novčane nagrade povodom Dana opštine. Još su ostale tri tačke i to Odluka o prestanku mandata odborniku Milivoju Dangubiću sa izborne liste SRS te imenovanje Suzane Mečkić za odbornika sa liste SRS. Poslednja tačka su odbornička pitanja. Većinom od 17 glasova doneta je Odluka da se prihvati novi dnevni red, a zatim je predsednik Duvnjak odredio pauzu da se pripremi materijal za nastavak sednice.

         U zakazano vreme okupili su se odbornici, a predsednik ih je obavestio da usled tehničkih problema (nije bilo struje) nije bilo moguće da se pripreme materijali za nastavak sednice te je nastavak zakazan za utorak 11. 11. 2008. godine kada će se nastaviti prekinuta sednica sa danas predloženim dnevnim redom.

Autor: Lazar R. Kaćanski
Datum: 06, 11, 2008.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *