13. kolo PFL Novi Sad

Borac – Mladost (NS) 1:0 (0:0)


          ŠAJKAŠ: Stadion Borca, gledalaca oko 200. Vreme i teren odlični za igru. Sudija Goran Grozdanović iz Zmajeva. Strelac Radosavljev u 49. minutu iz penala za Borac. Žuti kartoni: Zečević, Milanović, Jovanov (Borac), Marković i Bjelić (Mladost).

          BORAC: Duvnjak 7, Radić 8, Spasojević 7, Šukara 7 (Rogić -), Jovanov 7, B. Ris 7, Zečević 7, Pantelić 8 (D. Ris 7), Milanović 6 (Veselinović 7), M. Ris 7 i Radosavljev 8.

          MLADOST (NS): Lukač 8, Marković 7, M. Majstorović 6, Ćurić 6, Bjelić 7, Savić 6, N. Majstorović 6, Popadić 6 (Tanšan 6), Popov 6 (Davidović 7), Gadžić 6 i Latinović 6 (Sladić 6).


          Da fudbaleri Mladosti nisu na golu imali veoma dobrog Lukača, koji je uspeo sve da odbrani osim penala, ko zna sa koliko bi se golova u mreži vratili kući. Borac je sve do postignutog pogotka imao terensku inicijativu i brojne prilike, ali su se od 50. minuta i gosti otvorili pa je utakmica još više dobila na dinamici i zanimljivosti. Na kraju tesna, ali ipak zaslužena, pobeda domaćih fudbalera, koji prekidaju seriju slabih rezultata kod kuće.

Autor: Nikola D. Turajlić
Datum: 27, 10, 2008.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *