Izabela Urban u poseti đacima prvacima

Članovi Opštinskog veća za obrazovanje i kulturu, Izabela Urban i Miroslav Tepić, su prvog septembra obišli osnovne škole na teritoriji temerinske opštine, i pozdravili đake prvake.




        Pored pozdravnih reči Opštinski većnici su svakom đaku prvaku poklonili po tri sveske, drvene bojice i lenjir sa znakom opštine Temerin.

        Izabela Urban član Opštinskog Veća za obrazovanje je u razgovoru sa đacima prvacima istakla sledeće: – Povodom početka  škole, ja vam želim mnogo uspeha, sreće i da istrajete u vašem radu. Nismo svi istih mogućnosti, zato nemojte biti škrtice, pomažite onima kojima gradivo baš ne ide najbolje kako bi vam ostalo puno slobodnog vremena za još malo više igre. Vi ste još mali i pored učenja i svih obaveza treba da se nađe dosta slobodnog vremena i za igru. Želim vam puno petica, da se družite, da ste veseli, ali i da budete dobri i da budete ponos vaših roditelja. U ime lokalne samouprave ja vam želim sve najbolje. – istakla je Izabela Urban.

         Miroslav Tepić, opštinski većnik za kulturu, je u obraćanju đacima prvacima istakao sledeće: -Do sad su vam verovatno često govorili „E pa vi ste veliki“. Od današnjeg dana vi ste zaista veliki. Krećete u osnovnu školu, a ja ću samo dodati da ste vi oni koji stvaraju kulturu. Opštinska uprava će vrlo brzo imati priliku da sarađuje sa vama jer početkom oktobra će biti dečija nedelja u kojoj će te vi imati učešće, i u kojoj ćete vi kreirati sadržaje. Radujem se unapred našoj budućoj saradnji – istakao je Miroslav Tepić.

Autor: Dalibor Mudrinić
Datum: 01, 09, 2008.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *