Novo rukovodstvo TSK-a

U sredu 27. avgusta održana je vanredna sednica Fudbalskog kluba TSK i dosadašnji članovi predsedništva su razrešeni dužnosti, a na predlog Skupštine imenovano je novo rukovodstvo i to u sastavu: Laslo Vereš – predsednik, Ljupko Todorović – zamenik predsednika, kao i članovi Milan Tepić, Imre Milinski i Roland Tapai.




        U zadnje tri godine Fudbalski klub TSK je ispao iz dve lige i trenutno se takmiči u najnižem stepenu takmičenja u Gradskoj ligi zajedno sa Omladinskim fudbalskim klubom „Sirig“. Inače  u klubu trenutno trenira u pionirskoj, kadetskoj i seniorskoj selekciji oko stotinak fudbalera, a u prvom timu igraju deca isključivo iz opštine Temerin, a njih najviše iz Prve Mesne zajednice Temerin.

         Cilj novog rukovodstva kluba je pre svega konsolidacija kluba, oslanjanje na stabilne noge, a potom ako se steknu uslovi možda i „napad“ na prvo mesto na tabeli i u godini jubileja povratak u Vojvođansku ligu, jer je po terenu i kompletnom objektu, a nadamo se sada i po organizaciji kluba TSK-u tamo i mesto.

Autor: Dalibor Mudrinić
Datum: 29, 08, 2008.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *