Mlade veslačke nade Srbije na pripremama u Titelu

Na pripremama za Balkansko prvenstvo Srbije, koje će se održati polovinom septembra na Paliću, boravi kadetski dvojac u sastavu Jelena Momirov, VK „Begej 1883“ i Ana Subotički, članica VK „Galeb“ iz Zemuna.



        – One su izuzetno mlade. Momirova je još uvek pionirka, Subotička prva godina kadetkinja, a nastupiće u dvojcu za kadetkinje, smatram da su talentovane i da se selektor Dejan Guslov s pravom opredelio  za mlade snage. Koliko će ostvariti na Balkanijadi teško je reći jer će se tu pojaviti veslači svih balkanskih zemalja koje ulažu daleko više od nas u ovaj sport, ističe Svetislav Čiča, trener ovog dvojca.


 


         Zadovoljni su uslovima za pripreme. Pionirka Jelena Momirov je prvaknja države u svojoj kategoriji na ergometru i ove godine je oborila deset godina stari rekord. – Za mene je uspeh što ću se pojaviti na Balkanijadi. Ana i ja ćemo dati sve od sebe da opravdamo očekivanja, ističe Momirova. Ana koja se veslanjem bavi tri godine, godinu više od Jelene iza sebe ima dosta uspeha. – I ja sam oduševljena Titelom, čak sam otkrila da su mi ovde koreni. Nadam se da ću opravdati  dosadašnje rezultate i opravdati ukazano poverenje, ističe mlada zemunska veslačica Ana Subotički.

Autor: Redakcija Ravnica INFO
Datum: 30, 08, 2008.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *