Kamp okupio 40 fudbalskih nada

Drugi kamp Fudbalskog saveza Vojvodine – Titel 2008. okupio je četrdeset najtalentovanijih dečaka iz Vojvodine koji od 22. do 29. jula usavršavaju fudbalske tehnike.


        Instruktori u kampu su Milan Rastavac, Dejan Arsov, Goran Ljubinković, Albert Hernaus, a sekretar kampa je Kokaj Lajoš.

        – Radi se po jedinstvenom programu instruktorske službe FSS za bazične uzrastne kategorije. Između ostalog, radi se na tehničko-taktičkoj obuci u odnosima 1na 1 do 4 na 4. Sprovodi se i jedinstvena baterija testova uz pomoć profesora Marka Stojanovića i Asocijacije stručnjaka u sportu „Monitoring“. Planiramo i teoretska predavanja, prikazivanje nastavih filmova i odigravanje 1-2 kontrolne utakmice. Cilj kampa je druženje i učenje u zabavnoj i radnoj atmosferi, ističe Milan Rastavac.


 

         Vlado Topić dolazi iz Srpske Crnje je zadovoljan kampom. – Ima puno drugova, lepo se družimo, nešto novo sam naučio, a  hrana je dobra, ističe Vlado. Georgije Ilić iz Rume po drugi put je u kampu u Titelu. Kaže da u timu igra desnog veznog ili špica. U januaru je bio u kampu u Karatašu, ali je oduševljen druženjem u ovom kampu. – Jako sam zadovoljan  druženjem, treninzima, uslovima rada u kampu, ističe Emil Rockov koji trenira u FK „Vojvodina“ u Novom Sadu. Milan Gajić iz Pančeva prvi put boravi u kampu i srećan je što je usavršio  tehničke elemente. Jako je zadovoljan treninzima, stekao je veliki broj drugara, a žao mu je što vreme jako brzo prolazi. – Ovde je super, stekao sam nove prijatelje, trenizi su drugačiji nego u klubu i usavršio sam deo moje igre, priča Đorđe Marinković koji dolazi iz Sombora.

Autor: Redakcija Ravnica INFO
Datum: 27, 07, 2008.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *