Vandali u Bačkom Jarku ponovo na delu

U noći između nedelje i ponedeljka negde oko 02 sata po ponoći, stanovnike Bačkog Jarka je probudila sirena koja označava neposrednu vazdušnu opasnost.

        Kako saznajemo za sada nepoznati počinioci su polomili staklo na ulaznim vratima u zgradu Mesne zajednice, ušli u hodnik zgrade i uključili sirenu koja služi za objavljivanje opasnosti iz vazduha. U stanici policije u Temerinu su upoznati sa ovim slučajem i intezivno rade na pronalađenju počinilaca ovog zlodela.

        Podsećanja radi samo ovog leta vandali su u par navrata i to mahom vikendom, uništili i polomili žardinjere i cveće iz njih, cvetne stubove, u dva navrata stakla na zgradi KUD-a „Dr Mladen Stojanović“, a o grafitima koji su ispisani po privatnim kućama, zgradi mesne zajednice, školi i sportskoj hali to je posebna priča.Kako saznajemo za sada nepoznati počinioci su polomili staklo na ulaznim vratima u zgradu Mesne zajednice, ušli u hodnik zgrade i uključili sirenu koja služi za objavljivanje opasnosti iz vazduha. U stanici policije u Temerinu su upoznati sa ovim slučajem i intezivno rade na pronalađenju počinilaca ovog zlodela. Podsećanja radi samo ovog leta vandali su u par navrata i to mahom vikendom, uništili i polomili žardinjere i cveće iz njih, cvetne stubove, u dva navrata stakla na zgradi KUD-a „Dr Mladen Stojanović“, a o grafitima koji su ispisani po privatnim kućama, zgradi mesne zajednice, školi i sportskoj hali to je posebna priča.

 

Autor: Dalibor Mudrinić
Datum: 22, 07, 2008.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *