U temerinskoj opštini prijavljeno 14.200 građana za besplatne akcije

„Građani Srbije mogu da se do 31. jula na šalterima Pošta prijaviti za besplatne akcije, i za sada nema nagoveštaja o produženju ovog roka.“ izjavila je za Radio Temerin Jasmina Pejić, rukovodilac Odeljenja za prodaju usluga i marketing PTT Novi Sad.




        Do petka 18. jula se za besplatne akcije prijavilo oko 4,5 miliona punoletnih građana Srbije. U Vojvodini oko 1.130 miliona, u južno-bačkom okrugu 337 hiljada građana sa pravom na pisanje besplatnih akcija. Takođe, prilikom prijavljivanja otvoreno je i 2,8 miliona tekućih računa u Poštanskoj štedionici.

        U temerinskoj opštini za besplatne akcije se prijavilo 14.200 građana, a otvoreno je i 9.265 tekućih računa. Najviše prijavljenih je u centralnoj zgradi pošte u Temerinu – 10.523, u Bačkom Jarku 2. 292 i u Sirigu 1.347 prijavljenih građana za besplatne akcije velikih javnih preduzeća.

         Prijave građana će se primati do 31. jula, a neophodna dokumentacija pri prijavi je lična karta, građani koji su pokrenuli postupak dobijanja nove lične karte treba da prilože potvrdu o tome. Građani koji su ranije dobili akcije u svojim preduzećima, a umesto njih žele besplatne, treba da ponesu i potvrdu o odricanju upisanih akcija.

Autor: Dalibor Mudrinić
Datum: 22, 07, 2008.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *