Golmani i igrači na sve strane

Fudbal Bački Jarak – Temerin



          RK Mladost-TSK iz Bačkog Jarka počeće pripreme 3. avgusta. Raniji igrači superligaša i prvoligaša iz Bačkog Jarka – Mirko Popović i Milan Pavlov odmor provode u Temerinu. Po svemu sudeći Popović je prekinuti saradnju sa Konstancom iz Rumunije, a Pavlov sa Rudarom iz Kostolca. U Temerinu su ovih dana i rukometni internacionalci Milinović i Dukić. Sigurno je da bi njihov povratak u matični klub značio izuzetno mnogo za podmlađeni sastav i ambicije prvoligaša.
        Tri golmana koji su ponikli u redovima FK Mladost iz Bačkog Jarka brane boje superligaških klubova.
        Damir Drinić dobio je šansu u novosadskoj Vojvodini – gde je prošao sve selekcije i sada će uz Brkića, konkurisati za dres prvog golmana.
        Milan Lukač je ponikao u Bačkom Jarku, branio je za više drugoligaških i prvoligaških timova, prošle sezone za superligaša sa Banovog Brda. Ovog leta Milan Lukač je potpisao za AEK iz Atine, koji trenira Dušan Bajević.
        Prve golmanska iskustva u plavo-belom dresu iz Bačkog Jarka stekao je i Nenad Rajić, koji je karijeru nastavio u Vojvodini. Tokom naredne sezone braniće gol Čukaričkog iz Beograda.
        Potsetimo, kapiten FK Mladost Zoran Zukić prešao je nedavno u tim Metalca iz Gornjeg Milanovca. Već više godina uspešnu karijeru u FK Novi Sad ima Đuro Stevančević, a na golu ‘kanarinaca’ je mladi Vesić, koji je ponikao u temerinskom TSK-u.
        Petnaestogodišnji golman juniora TSK-a, Deneš Ikotin pohađaće narednih četiri godine fudbalsku akademiju „Ferenc Puškaš“ u Budimpešti.

Autor: Mile Milojević
Datum: 09, 07, 2009.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *