Miletić u seriji

Hajduk (Gardinovci) – Miletić (Mošorin) 2:3 (2:1)

26.04.2008.

Početak utakmice: 16:00h

GARDINOVCI: Hajduk (Gardinovci) – Miletić (Mošorin)  2:3 (2:1)

        Ekipa Miletića iz Mošorina napravila je novi podvig i osvojila 9 bodova iz poslednje 4 utakmice. Ostvarila su se očekivanja svih u klubu, da će mlada ekipa uigranošću i sticanjem potrebnog iskustva biti neugodan protivnik svim ekipama u Ligi u kojoj se trenutno nalazi. Posle pobeda nad ekipama iz Loka i Vilova i nezasluženog poraza u gostima od ekipe iz Đurđeva savladana je i uvek neugodna ekipa iz Gardinovaca. Po izuzetnom nevremenu i jakoj kiši na početku utakmice bolje su se snašli domaćini i poveli sa 1:0. Znali su svi u ekipi Miletića da mogu do izjednačenja, a samim tim i do putpunog preokreta. Upornost se isplatila i posle gužve u šesnaestercu Hajduka došlo je do izjednačenja. Strelac je bio Slobodan Kozarev kome je to ujedno bio i prvi gol u ovoj sezoni. Nije mnogo prošlo, a domaća ekipa je opet povela i tako otišla na odmor sa prednošću.

          Sam početak drugog poluvremena doneo je izjednačenje, a strelac je ponovo bio Slobodan Kozarev. Nisu stali gosti i posle par odličnih prilika uspeli su jednu i da iskoriste. Strelac je bio Prugić Gena, najbolji strelac gostujuće ekipe. Mošorinčani su mirno priveli utakmicu kraju i mogli još ubedljivije da savladaju Gardinovčane, međutim svi u taboru gostiju su zadovoljni osvajanjem nova tri boda. Sem strelaca gostujuće ekipe treba pohvaliti celu ekipu na borbenosti pri ne baš lepim uslovima igranja.
        Naredne dve utakmice su i najjače utakmice koje predstoje. Protiv prvog i drugog na tabeli i tu će se videti prava snaga Miletića.

Autor: Redakcija Ravnica INFO
Datum: 25, 04, 2008.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *