U subotu derbi Sloga – Mladost

Temerin: RK Mladost TSK priprema se za početak prvenstva u Prvoj ligi Srbije.

        U subotu su poraženi od Crvene Zvezde iz Mokrina 26:23. Jarački prvoligaš u sredu putuje u Vrbas, a u subotu igra sa Proleterom u Zrenjaninu. Poslednju proveru Mladost-TSK će imati 22. septembra u Temerinu sa Hajdukom iz Čuruga. Tri dana kasnije startuje Prva liga Srbije, a ekipu trenera Duška Toromana očekuje gostovanje kod BASK-a u Beogradu.
        Rukometašice Temerina poražene su od Kikinde 25:24. U četvrtak Temerinke dočekuju novog prvoligaša, tim Halas Jožefa iz Ade.
Fudbaleri Mladosti iz Bačkog Jarka zabeležili su važnu pobedu protiv imenjaka iz Apatina 2:1. Posle pet kola Jaračani imaju 6 bodova i zauzimaju deveto mesto.
         Fudbaleri Sloge poraženi su od Solunca u Rastini sa 2:1, i sa samo dva boda zauzimaju pretposlednje mesto u Srpskoj ligi. Na igralištu u MZ Staro Đurđevo u subotu se igra komšijski derbi između Sloge i Mladosti iz Bačkog Jarka.
        Temerinci su juče mogli da prate duel komšija, fudbalera TSK-a i Siriga. U slaboj igri pred oko 200 gledalaca, TSK je zabeležio minimalnu pobedu 1:0, a strelac je bio Letić.
        Kuglaši TSK-a pobedili su u Bačkom Gradištu ekipu 13. maj 7:1, u čunjevima 3069 : 2846.

Autor: Mile Milojević
Datum: 13, 09, 2010.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *