Danas veliko finale

25. Novogodišnji turnir u malom fudbalu u Kaću

Utakmice osmine finala na 25. tradicionalnom Novogodišnjem turniru u malom fudbalu koji u Kaću organizuje OFK Jugović, donele su mnogo uzbuđenja. Lak plasman u četvrtfinale izborili su samo Pansion Omorika iz Kaća i Kafe klub Drama iz Vrbasa, koji su sa 8 : 3 i     7 : 1 savladali PVC Zečević iz Bačkog Jarka, odnosno Autogrup Zam ’94 iz Novog Sada, dok je u svim ostalim mečevima dugo vladala rezultatska neizvesnost. Posebno interesantan je bio meč između ekipa Tomica kompani iz Kaća i Agencija Sabljar iz Novog Sada, u kome su, nakon poluvremena bez golova, „građevinci“ u nastavku poveli evro-golovima Perice Ignjaca (legende novosadskih „malih“ fudbalskih terena) i Sretka Bjelića (Kaćanina na privremenom fudbalskom radu u jednom austrijskom trećeligašu), a puleni Žarka Sabljara su tek u finišu uspeli iz penala da smanje na 2 : 1. Kaćki Kafe Tvister je sa dva gola Aleksandra Stanića i po jednim pogotkom Gorana Vasića i Jove Tomića bio bolji od Mesare Milić (za koju nastupaju bivši igrači novosadskog Kabela iz trećeligaških dana), zasluženo – ali ne tako ubedljivo kao što to rezultat govori, dok su se Koviljčani iz Notingem foresta radovali kao mala deca nakon iznenađujuće pobede nad favoritom Menjačnicom Ris.

Četvrtfinalni mečevi su bili na programu kasno sinoć (petak), a danas su na programu završne borbe, odnosno polufinalni i finalni mečevi, tako da organizator očekuje pune tribine u Sportskoj dvorani „Jugović“ u Kaću, koje su i do sada bile solidno popunjene. O favoritima je zaista teško govoriti, ali je utisak da najveće šanse za plasman u finale imaju Kafe klub Drama iz Vrbasa (aktivni igrači velikog fudbala i članovi kluba malog fudbala Leteći Holanđanin) i kaćki sastavi Auto Topić (sadašnji i bivši igrači OFK Jugović iz Kaća i Šajkaš iz Kovilja), Pansion Omorika (sadašnji i bivši fudbaleri OFK Jugović pojačani sa nekoliko aktivnih igrača malog fudbala iz Novog Sada) i SV Barok stil autoprevoznik Maksimović (igrači zrenjaninskog kluba malog fudbala Petrovgrad).

Rezultati: Gradins – Tron gips 3 : 5; Auto Topić – PVC Zečević 2 : 0; SV Barok stil autoprevoznik Maksimović – SZR Napred 2 : 0; Pansion Omorika – Servis Brzak 8 : 3; Tomica Kompani – Agencija Sabljar 2 . 1; Kafe klub Drama – Autogrup Zam ’94 7 : 1; Mesara Milić – Kafe Tvister 1 : 4; Menjačnica Ris – Notingem forest 1 : 2.

Raspored za subotu, 2. februar: 17/00 prvo polufinale: pobednik susreta Auto Topić – Tron gips protiv pobednika susreta Tomica kompani – Kafe klub Drama; 18/40 drugo polufinale: pobednik susreta Kafe Tvister – Pansion Omorika protiv pobednika susreta SV Barok stil autoprevoznik Maksimović – Notingem forest; 18/20 revijalna utakmica mlađih kategorija; 19/15 utakmica za treće mesto; 20/00 finale; 20/45 proglašenje pobednika i dodela nagrada i priznanja.

Autor: Goran Nakomčić
Datum: 01, 02, 2008.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *