25. Novogodišnji turnir u malom fudbalu u Kaću

Start 18. januara

Direktor OFK Jugović Jovo Petrović i njegov saradnik Živan Milutinov su, posle silnih peripetija, najzad uspešno rešili pravno-tehničke probleme vezane za korišćenje Sportske dvorane Jugović u Kaću, koji su pretili da ugroze održavanje tradicionalnog, 25. po redu, Novogodišnjeg turnira OFK Jugović u malom fudbalu. Ovakav razvoj situacije uzrokovao je odlaganje početka eminentne smotre majstora na petoparcu, ali je sada izvesno da će prve utakmice biti na programu u petak, 18. januara, dok će se žrebanje grupa obaviti dan ranije u klupskim prostorijama na Sportskom centru „Siget“, sa početkom u 19/00 časova.

Prema rečima Jove Petrovića, učešće na turniru je do sada potvrdilo 20 ekipa u konkurenciji seniora i četiri kadetska sastava, a rok za prijave je otvoren sve do izvlačenja grupa, odnosno do četvrtka, 17. januara, uz napomenu da se uplate primaju na dva načina: na tekući račun OFK Jugović broj 355-1056958-87 uz obaveznu naznaku naziva ekipe, i u klupskom restoranu na Sportskom centru „Siget“ u Kaću, svakog dana od 17 do 22 časa.

Petrović je dodao i da će se program odvijati u tri kategorije: seniorskoj (igrači sa punih 17 godina i stariji) za koju je kotizacija 10.000 dinara, veteranskoj (igrači sa punih 35 godina i starije) uz uplatu od 9.000 dinara i kadetskoj (igrači rođeni 1991. godine i mlađi) uz naknadu od 8.000 dinara. Za učesnike je od posebnog značaja informacija da će se prvo kolo igrati po bod sistemu, tako da su svakoj ekipi garantovane najmanje tri utakmice.

Kada je reč o nagradnom fondu, direktor OFK Jugović je istakao za seniore je predviđeno 60% od uplata, dok će za ostale kategorije organizator obezbediti odgovarajuće nagrade, kao i za najboljeg igrača, strelca i golmana u sva tri uzrasta.

U kadetskom uzrastu prijavljeni su sastavi Armirač, Minimarket Pčinja, DOO Maksimović (svi iz Kaća) i Menjačnica Ris iz Šajkaša; a kod seniora Tomica kompani, ZAM 94, Pansion Omorika, Armirač, SZR Napred, SZR Babić BI, Mesara Milić, DOO Teodorović, Kafe Tvister, Sportski žurnal, Kaćke novine, Gabika DOO, Vuvec komerc (svi iz Kaća), Servis Brzak, JKP Čistoća, Gradins, Agencija Sabljar, Ćevabdžinica Lala (svi iz Novog Sada), Albatros (Budisava), Menjačnica Ris (Šajkaš). Učešće su najavili i prošlogodišnji pobednik Soni komerc iz Beočina i Sportski savez opštine Dak iz istog mesta (koji je na prethodnoj smotri zauzeo visoko četvrto mesto), a očekuju se i prijave ostalih redovnih učesnika našeg turnira iz Kovilja, Titela, Šajkaša, Đurđeva, Žablja, Bačkog Jarka, Temerina, Futoga, Veternika, Petrovaradina, Novog Sada i, naravno, Kaća.


Prošlogodišnji pobednici – Soni komerc (Beočin)

Autor: Goran Nakomčić
Datum: 11, 01, 2008.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *