„Partizan upao u jarak“

Poslednje kolo jesenjeg dela prvenstva rukometne Super lige

Super liga 15. kolo

Mladost Čelik – Partizan 29:25 (10:10). Temerin sportska hala – gledalaca 500, sudije Kosanović Nikolić Pančevo

Sastavi:

Mladost: Mandić, Lalić 12, Okuka 2, Maljković, Kosanović, Ković 4, Radović, Pokrajac, Bakmaz, Krstić, Jocović 20 odbrana, Radojčić 4, Trivković 3, Božičić 3.

Partizan: Tutić 1, Marjanac 2, Lazović,Jurković, Kladarin, Stojković 13 odbrana, Abutović 3, Pejčinović, Golubović, Malenčić, Radosavljević, Ivanović 4, Radanović 3, Sudžum 8.

        Rukometaši Mladost Čelika iz Bačkog Jarka su sasvim zasluženo pobedili favorizovanu ekipu Partizana i nanela mu neočekivan poraz koji ga može koštati titule.
        Prvo poluvreme je proteklo u potpuno izjednačenoj igri. Jaračani nošeni publikom pravili su dobar poteze, prosto su leteli po terenu i u više navrata vodili sa minimalnom prednošću.
       
U drugom poluvremenu domaći kreću za nijansu agresivnije i za tili čas prave razliku od tri- četiri gola koju uspevaju znalački da zadrže do kraja meča. Smušeni igrači Partizana verovatno nisu očekivali ovakav otpor i ovako dobru partiju popularnih „čeličara“ i prosto se nisu snašli na parketu sportske halu u Temerinu. U domaćoj ekipi bolji od ostalih su bili junak meča golman Zoran Jocović koji je zaustavio dvadeset udaraca prema golu i raspoloženi Milan Lalić koji se upisao dvanaest puta u listu strelaca. Sa druge strane u bledom izdanju beogradskog Partizana izdvajamo učinak golmana Stojkovića koji je zaustavio trinaest šuteva prema golu i kapitena Sudžuma koji je posebno bio motivisan i postigao osam pogodaka. Ovom pobedom plavo-beli su „pobegli“ iz zone ispadanja i sa većom dozom optimizma će ući u drugi deo prvenstva kada itekako imaju lakši raspored utakmica.

Autor: Dalibor Mudrinić
Datum: 24, 12, 2007.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *