Sportski vikend u Temerinu

        U komšijskom derbiju u subotu u Kaću, domaći Jugović je ubedljivo savladao ekipu Mladost Čelika iz Bačkog Jarka sa 31-20 i tako se revanširao za poraz od plavo-belih od 15 golova razlike. Jaračani posle jedanaestog kola Super lige imaju 7 bodova i nalaze se na trinaestom mestu. Do kraja jesenjeg dela prvenstva imaju još četiri utakmice, pored ostalog sa Crvenom Zvezdom i Partizanom iz Beograda.
        Prvi deo prvenstva u Super ligi za dame završen je poslednjeg vikenda u novembru. Ekipa Temerina je uknjižila sedam bodova i zasluženo se nalaze na sedmoj poziciji. Devojke su na odmoru do 10. decembra kada će nastaviti pripreme za prolećni deo prvenstva.
        Rukometaši TSK-a u jedanaestom kolu Prve lige su u nedelju poraženi u Pančevu od Dinama 33-25 i sa samo tri boda nalaze se na pretposlednjem mestu.
        Košarkaši temerinskog FKL-a plaćaju danak neiskustvu. Potvrdilo se to i u subotu kada su odmerili snage sa ekipom Radničkog iz Beograda, koji je na prvoj poziciji Prve Srpske lige. Beograđani su slavili pobedu od dva koša ralike 80:78.
        U okviru devetog kola Druge Srpske košarkaške lige Mladost Teletehnika je poražena u Krajišniku od Krajine Grmeč 87:81, ali je i pored poraza ostala na drugom mestu koje garantuje selidbu u viši rang.
        Stonoteniseri Temerina koji se takmiče u Prvoj ligi, savladali su ekipu Zmajevo Karneks iz Zmajeva sa 6:2 i tako posle sedam kola imaju bilans od tri pobede, jedne nerešene partije i dva poraza.

        Klubovi sa teritorije opštine Temerin trebaju da dostave imena kandidata za najbolje sportiste i ekipe za 2007. godinu. Krajnji rok za dostavu imena je 10. decembar na adresu opštinske uprave – resor sporta, dok će se proglašenje obaviti 21. decembra ove godine.

Autor: Dalibor Mudrinić
Datum: 04, 12, 2007.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *