Servisne informacije iz opštine Temerin

Besplatno merenje šećera u krvi

Mesna zajednica Bački Jarak i Društvo dijabetičara opštine Temerin organizuju zajedničku akciju besplatnog merenja šećera u krvi. Akcija će se održati u nedelju 2. decembra u Velikoj sali Mesne zajednice u periodu od 8-12 časova.

Sastanak članova oraganizacija boraca

Sastanak članova Organizacija boraca, ratnih vojnih invalida i porodica poginulih boraca rata 1990.-1999. godine i mirnodopskih vojnih invalida održaće se u sredu 28. novembra sa početkom u 17 časova u Bioskopskoj sali Kulturno-informativnog centra „Lukijan Mušicki“ u Temerinu.

Za dnevni red predviđeno je upoznavanje sa Nacrtom zakona o boračko-invalidskoj zaštiti kao i pokretanje inicijative za izgradnju spomen obeležja poginulim borcima rata 1990-1999. godine.

Pripreme za tradicionalni turnir u malom fudbalu u punom jeku

Služba sportske hale JKP Temerin počela je pripreme za organizaciju tradicionalnog turnira u malom fudbal! Kotizacija po ekipi iznosi 10 hiljada dinara, a organizator je obezbedio vredne novčane nagrade za najbolje ekipe i pojedince. Prvoplasiranoj ekipi na turniru pripašće nagrada od 240 hiljada dinara, drugoplasiranoj 120 hiljada dok će trećeplasirana ekipa dobiti nagradu od 60 hiljada dinara. Turnir počinje 24. decembra, a finalna utakmica će se odigrati na Badnje veče 6. januara. Prijave ekipa se primaju isključivo u sportskoj hali u Temerinu ili putem tel. broja 021/843-314, a organizator je obezbedio i bogatu tombulu za posetioce turnira.

Plavo-belo veče u Bačkom Jarku

U petak 30. novembra, sa početkom u 19 časova u restoranu Kod Šmeke u organizaciji Fudbalskog kluba Mladost iz Bačkog Jarka održaće se tradicionalno Plavo-belo veče. Zbog ograničenog broja mesta Uprava Mladosti obaveštava sve zainteresovane da što pre izvrše prijave, a rezervacija po osobi koja podrazumeva kompletan meni iznosi hiljadu dinara.

Autor: Dalibor Mudrinić
Datum: 27, 11, 2007.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *