Gimnastički prvaci Vojvodine

Ukupni pobednici školskog pionirskog gimnastičkog prvenstva Vojvodine su prva ekipa OŠ „Svetozar Miletić“ iz Titela i Aleksandar Bolmanac, član ove ekipe.

        U prvom kolu, održanom početkom juna u Subotici, bio je slab odziv i Titeljani su se vratili sa značajnim brojem medalja. Novi sad je bio domaćin drugog kola proteklog vikenda i bio je daleko bolji odziv. Ekipni pobednik drugog kola, pioniri, je prva ekipa Sokolsko društvo „Vojvodina“ iz Novog Sada, dok je drugo mesto pripalo prvoj ekipi Titela. – U pojedinačnoj konkurenciji učestvovalo je 28 takmičara, a prva tri mesta osvojili su novosadski takmičari Nikola Jurković, Ivan Dejanović i Marko Sandarek, dok je četvrti bio Aleksandar Bolmanac.
         Ukupni pobednik pionirskog gimnastičkog prvenstva Vojvodine za 2007. godinu je prva ekipa Titela (Aleksandar Bolmanac, Mihalj Albert, Marko Petrović i Luka Rakita), druga je druga ekipa Titela (Jovan Basarić, Radovan Dejanović, Milorad Kanazir i Srđan Jasić). U pojedinačnoj konkurenciji Titeljani Aleksandar Bolmanac i Mihalj Albert osvojili su prvo i treće mesto, dok je drugo osvojio Adrijan Njegereš Orčik, član gimnastičkog društva „Soko“ iz Zrenjanina.
       
– Imajući u vidu uslove u kojima radimo ostvarenim rezultatom smo prezadovoljni, ističu Dragoljub Đurđevac i Dragana Bogojević treneri.


Autor: Dušanka Buvač
Datum: 11, 10, 2007.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *