Uspešan start titelskih rukometaša

Nakon tri odigrana kola u Drugoj rukometnoj ligi Srbije – grupa Sever, titelski rukometaši dele prvo mesto sa ekipom Apatina.

        Obe ekipe ostvarile su maksimalan učinak i imaju po šest bodova. Apatinci imaju povoljniju gol razliku.
        U prvom kolu ekipa Titel – Džon Dira savladala je na gostovanju u Temerinu Radnički iz Novog Sada sa golom razlike. U listu strelaca na ovoj utakmici upisali su se Balog  4, Jošić 5, Ivković 5, Stevanović1, Vojnović 4, Stejin 2 i Begenišić 4.
         U drugom kolu bili su domaćini u kaćkoj dvorani Hram ekipi Rume. Po rečima Mladena Topića, pomoćnog trenera jako je važno da je protiv iskusne, dobre ekipe Rume ostvarena pobeda. Rezultat je bio 32:31 (17:14). Istakli su se golmani Polić sa 18 odbrana i Todorčević pred kraj utakmice sa 7 odbrana. U ekipi Titela igrali su Patriškov, Budiša, Balog, Damjanov, Šipka, Stoleski, Ivković 10, Stevanović 1, Todorčević, Vojnović 2, Miličić 4, Polić, Stejin 11, Begenišić 4.
        U nedelju  Titaljani su odigrali utakmicu sa Hajdukom iz Beške u Inđiji. Na ovom gostovanju ekipa je ispoljila veliku efikasnost i ostvarila pobedu 43:34. Najefikasniji u ekipi Titel Džon Dira ponovo je bio Ivković (na slici) sa 11 golova, Šipka je dao 10 golova, a u listu strelaca upisali su se Balog sa 2, Damjanov 1, Stevanović 3, Vojnović 3, Miličić 4, Stejin 6 i Begenišić tri gola.
        U nedelju 14. oktobra Titeljani će kao domaćini u dvorani Hram u Kaću dočekati novosadski Milicionar.

Autor: Dušanka Buvač
Datum: 09, 10, 2007.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *