Titeljani nižu pobede na domaćem terenu

FK „Titel“: FK „Soko“ (Nova Gajdobra) 2:0

Titel: Plavša, Hucki, Trninić, Marić, Milišić, Panić, L. Pajić (Galetin), Drinić. M. Pajić (Ališan), Miladinović, Ćulum (Rakita)
Soko: Nikić, Radić, Žigić, Zelen, Žarković (Borić), M. Trivunović, Ćurčić, Ramić, Lučić (Z. Trivunović), Vargušić i Karić 

Žuti kartoni: Marić, Miladinović i Rakita (Titel)

Crveni kartoni: Miladinović i Trninić (Titel)

        Fudbaleri Titela nastavili su pobedonosnu seriju na domaćem terenu. U osmom kolu Područne lige Novi Sad savladali su pred oko 350 gledalaca dobru ekipi Sokola. U prvom poluvremenu domaći igrači su imali nekoliko polušansi.
        Mrežu gostiju načeo je M. Pajić pogotkom u 57. minutu utakmice. Nakon pogotka domaći igrači su dobili krila i dobru igru krunisali efektnim pogotkom rezerviste Ališana u 81. minutu.
        Poslednjih šest minuta utakmice Titeljani su odigrali sa dva igrača manje. Glavni sudija utakmice, Predrag Trbojević, iz Beočina isključio je Miladinovića zbog nesportskog ponašanja, a Trninić je zbog drugog žutog kartona morao pre vremena da ode u svlačionicu. Ocena je da je Trbojević u ovom susretu prestrogo sudio Titeljanima.

        U predigri ove utakmice u 6. kolu omladinci FK „Titela“ koji su lideri na tabelu ubedljivo su savladali ekipu „Sokola“ rezultatom 9:0. To je rezultat ostvaren u prvom poluvremenu, a utakmicu je sudila Kovilja Bagić iz Mošorina.


Autor: Dušanka Buvač
Datum: 01, 10, 2007.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *