Opremljeniji u novu školsku godinu

Srednja tehnička škola „Mileva Marić“ u Titelu, jedna od dve srednje škole u Šajkaškoj, znatno opremljenija dočekaće učenike na početku nove školske godine.

        Značajno je podignut nivo informacioni tehnologije, informiše agilni direktor Jadranka Pešti. Među novim računarima su i laptopovi za kompjutersku dijagnostiku što će omogućiti da se učenici, koji su upisali proizvodna zanimanja na najsavremeniji način obučavaju u struci, prvenstveno automehaničari. Takođe stiže oprema za odeljenje kuvara koje je prvi put, uz konobare upisano prošle godine. Kabinet za ova zanimanja biće opremljen profesionalnom opremom sa odličnom mini linijom za kuvare, pa će učenici ovog smera početi sa konkretnom praksom u školi i ugostiteljskim objektima.

        Uskoro će u školi biti otvoren Klub prosvetnih radnika sa Internet kafeom.

         Zahvaljujući sredstvima Pokrajinskog sekretarijat za obrazovanje  obnovljen je deo fasade kao i stolarija u prizemlju, uz uobičajeno krečenje i zakrečavanje pred početak nove školske godine. Inače, prethodnu ocenjujemo  kao jednom od uspešnijih godina koja je pogotovo bila bogata brojnim aktivnostima u koje je bio uključen veliki broj učenika zahvaljujući izuzetno kreativnim nastavnicima, ističe Jadranka Pešti.

Autor: Dušanka Buvač
Datum: 26, 08, 2007.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *