Prva utakmica baraža za popunu Omladinske lige Vojvodine

JUGOVIĆ – BUDUĆNOST (ALIBUNAR) 0 : 0

KAĆ. – SC ”Siget”. Gledalaca 250. Sudija: Slaviša Radovanović (Laćarak) 8. Pomoćne sudije: Slavoljub Radovanović (Sremska Mitrovica) 8, Zoran Mićanović (Sremska Mitrovica) 8. Žuti kartoni: Nikolić (Jugović), Župunski, Balaž (Budućnost).

JUGOVIĆ: Petković 7,5, Srdić 7,5, Vujaković 7,5 (od 80. Lakić 7), Lazić 7 (od 46. Grozdić 7,5), Petrović 8, Sukara 7,5, Franić 7 (od 26. Dobanovački 8), Nikolić 8, Kondić 7 (od 46. Kapetanović 7), Tepić 7 (od 65. Grubić 7), Đekić 7 (od 70. Miljanić 7).

BUDUĆNOST: Tomić 7,5, Rajčić 7, Rajin 7, Budalić 7,5, Nastanović 7,5, Župunski 7,5, Đorđević 7,5 Lukić 7, Ilić 7, Milošević 7 (od 65. Balaž 7), Tarbuk 7.

Iako im sparno i veoma toplo vreme nikako nije bilo naklonjeno, mladi fudbaleri iz Kaća i Alibunara su prikazali sasvim solidan fudbal u prvoj utakmici baraža za popunu Omladinske lige Vojvodine, a samo su golovi nedostajali da utisak bude potpun.

“Tobdžije sa Sigeta” su u meč ušle bojažljivo, tako da je u uvodnim minutima Budućnost imala blagu inicijativu, ali već posle petnaestak minuta domaći prvo uspostavljaju ravnotežu, a potom i preuzimaju kontrolu nad središnjim delom terena. U tom periodu beležimo šanse Franića, Sukare, Đekića iz igre, odnosno Petrovića i Nikolića iz slobodnog udarca na jednoj, odnosno dva dobra kontranapada na drugoj strani.

Čitavo drugo poluvreme “plavo-beli” su imali izrazitu inicijativu, napadali u talasima, ali je nedostajalo malo spretnosti i sportske sreće da nadmoć krunišu pogotkom, a najizrazitije prilike za to su propustili Đekić, Petrović i ponovo Nikolić u 90. minutu iz slobodnog udarca. Istini za volju, i gosti su iz dve-tri brze kontre opasno pripretili, ali je uža odbrana Jugovića bila na visini zadatka.

Revanš utakmica igra se u nedelju, 24. juna, u Alibunaru sa početkom u 17/30 časova, a klub koji bude uspešniji u ova dva meča postaće novi član Omladinske lige Vojvodine.

Autor: Goran Nakomčić
Datum: 23, 06, 2007.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *