Titelske košarkašice prve

Nakon pobede nad ekipom Čelareva rezultatom 67:49 titelske košarkašice učvrstile su se na čelu tabele regionalnog letnjeg takmičenja – grupa jug u kome nastupaju ekipe novosadskog Cubija, Rume 92, radničkog iz Ratkova i Čelareva.


        To su devojčice rođene 1994. godine. Ostale ekipe Ženskog košarkaškog kluba Titel pripremaju se za nastup u Kvalitetnoj ligi Srbije i igraju turnire.

        Tako je polovinom maja u Titelu održan veliki turnir na kome su nastupile ekipe Gimnazije iz Kikinde, Laćarka, Crepaje i Titela. Prvo mesto osvojile su kikinđanke, drugo je osvojila ekipa Laćarka, a treće su bile Titeljanke.

         Na selektivnom turniru u Subotici, među 48 najboljih u Srbiji u 94. godištu našle su se i tri prvotimke ŽKK „Titel“ Ines Gicić, Marijana Čorto i Bogdana Rodić koje su ostavile odličan utisak zahvaljujući kvalitetnoj igri.

       Trener Tibor Čikoš tvrdi da se u klubu dobro radi, i da su devojčice prave sportistkinje i to ilustruje podatkom da su na nedavnom krosu osnovaca  u svom uzrastu prva mesta osvojile upravo članice kluba Milana Milišić (92. godište), Ines Gicić(94.), Bogdana Rodić(95.), Ružica Jovičić(96.), Tatjana Čorto(97.).

Autor: Dušanka Buvač
Datum: 30, 05, 2007.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *