Područna fudbalska liga Novi Sad

Titel – Omladinac (Stepanovićevo)1:1 (0:1)

            TITEL: Sportski centar, gledalaca 500, sudija Nemanja Gajdobranski 5 (Novi Sad). Strelci: Pavlović u 93. minutu za „Titel“ i Janjić u 34. minutu za „Omladinac“. Žute kartone dobili su: Rakita, Plavša i D. Pajić, M. Pajić, Marić (Titel), a Tešović i Ćelić (Omladinac).

            Titel: Plavša 6, D. Pajić 6, (A. Cetenji), Trninić 6, Pavlović 6, MIlišić 6, Marić 6, Rakita 5 (Spasojević 6), L. Pajić 6, Galetin 6, Amidžić 7 i M. Pajić 6.

            Omladinac: Kašiković 6, Pjević 6 (Samardžić), Avdić 5, Dulać 5, Spasić 6, Tešović 6, Čelić 6, Trninić 6, Janjić 6, Ratkov 5 i Jokić 6.

            Igrač utakmice bio je Zoran Amidžić iz „Titela“.

            Posle četiri odigrane utakmice za samo sedam dana (dve prvenstvene i kup utakmica), fudbaleri „Titela“ pokazali su da su premoreni. Utakmica protiv „Omladinca“ bila je oštra i vrlo dinamična sa brojnim propuštenim šansama sa obe strane. Golovi su pali – po jedan sa svake strane, ali bila je veoma zanimljiva odbrana penala u 55. minutu kada je golman domaće ekipe Plavša zaštitio svoju mrežu i gol Titeljana koji je sudija Gajdobranski poništio. Zasluga za drugi gol, odnosno izjednačenje, svakako najviše pripada Zoranu Amidžiću, kapitenu ekipe „Titela“, koji je izvođenjem slobodnog udarca nabacio loptu iskosa sa leve strane, Pavloviću koji sa daljine od svega 3-4 metra šalje loptu u mrežu golmana Kašikovića.

            Svakako najslabiji akter utakmice bio je mladi i neodlučni sudija Nemanja Gajdobranski iz Novog Sada.

Autor: Žika Marković
Datum: 14, 05, 2007.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *