Omladinska liga FSP Novi Sad

SLOGA – JUGOVIĆ 4 : 1 (2 : 0)

TEMERIN. – Stadion Sloge. Gledalaca 50. Sudija: Šovljanski (Novi Sad). Strelci: Đukić u 10. iz penala, Janković u 38, Miljanović u 62. i Tomić u 90. za Slogu, a Stanivuk u 84. minutu za Jugović. Žuti kartoni: Miljanović (Sloga), Sukara, Kapetanović (Jugović). Crveni karton: Đukić (Sloga) u 82. minutu zbog dve javne opomene.

SLOGA: Kuntić, Dodik, Muljajić (od 25. Kačavenda), Đurđević, Milinović, Đukić, Bućan (od 46. Drobac), Tomić, Janković, Miljanović, Suzić.

JUGOVIĆ: Veliov (od 66. Petković), Lazić, Vujaković, Stojkić, Stanivuk, Sukara (od 33. Makivić), Kondić, Miljanić, Kapetanović, Tepić (od 53. Šuštum), Đekić.

Iako je za domaći tim nastupila polovina pionirske ekipe (pet igrača rođenih 1992. godine), Temerinci su zahvaljujući daleko većem htenju i borbenosti zabeležili ubedljivu pobedu nad znatno starijim i iskusnijim gostima iz Kaća.

Omladinci Jugovića su u većem delu susreta imali terensku inicijativu i posed lopte, ali se Sloga vrlo uspešno branila i iz kontranapada lako dolazila do šansi i golova.

Posebno bledu partiju kod gostiju su pružili igrači koji treniraju sa prvim timom Sukara, Tepić i Kondić, koji, verovatno, smatraju da je njima ispod časti da igraju za omladinski pogon…

Autor: Goran Nakomčić
Datum: 11, 05, 2007.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *