Područna liga Novi Sad

Titel – Jedinstvo (Rumenka) 4:0 (1:0)

            TITEL: Sportski centar, gledalaca 450, sudija Petar Vlajić 8 (Čelarevo), pomoćne sudije: D. Šobot (Mladenovo) i Karanović (Bačka Palanka). Strelci: Amidžić u 43. i 76, Marić u 55. i 90. minutu za „Titel“. Žute kartone dobili su Amidžić i Rakita iz „Titela“.

            Titel: Plavša 7, A. Cetenji 6 (D. Pajić), Trninić 6 (Hucki), Pavlović 7, Milišić 7, Marić 8, Drinić 7, L. Pajić 7, Galetin 7 (Rakita), Amidžić 10 i M. Pajić 7.

            Jedinstvo: Mijić 5, Žugić 5, Samardžija 5, Banči 5, M. Zeljković 6, Šimunović 5, Karadžić 5, Vasilić 5 (Kozarov), Trajković 5, Lalović 5 i D. Zeljković.

            Igrač utakmice bio je Zoran Amidžić iz „Titela“.

            Posle tri uzastopna poraza fudbaleri „Titela“ su u 23. vanrednom kolu, ostvarili jednu od najuverljivijih pobeda i to nad ekipom „Jedinstva“. Igrač utakmice Zoran Amidžić svakako je uticao na ovako veliku pobedu Titeljana. Svih90. minuta igre diktirao je tempo koji gostujući igrači nisu mogli da prate. U 43. minutu iz slobodnog udarca, sa razdaljine od 35 metara, savladao je golmana „Jedinstva“, a zatim u 55. minuti Amidžić nabacuje loptu iz kornera u srce kaznenog prostora i omogućava Mariću da i on pošalje loptu iza leđa golmana Mijića. Sledeći gol ponovo je postigao Amidžić, kada je u protivničkom šesnaestercu prevario – izdriblao, fudbalere gostujuće ekipa i ponovo uputio loptu vrhovima prstiju u nebranjeni deo mrežu protivničkog gola. U 82. minutu M. Pajić nije iskoristio priliku da poveća prednost Titeljana pogodivši prečku protivničkog gola, ali je Mariću to ponovo pošlo za rukom u 90. minutu kada je postigao svoj drugi gol na utakmici, skoro identično kako se to dogodilo u 55. minutu (ponovo je Amidžić nabacio loptu sa strane, a Marić glavom postiže gol).

            Za razliku od domaće ekipe koja je imala nekoliko šansi, Rumenčani su imali samo jednu i to Lalović u 83. minutu, ali golman „Titela“ je spretno intervenisao.

Autor: Žika Marković
Datum: 03, 05, 2007.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *