Vojvođanska liga Zapad – seniori

JUGOVIĆ – SLAVIJA 0 : 1 (0 : 0)

KAĆ. – Sportski centar „Siget“. Gledalaca 200. Sudija: Malinović (Bačka Palanka) 6. Strelac: Aurelije Rašiovan u 66. minutu. Žuti kartoni: Delić, S. Srdić, Perić (Jugović), Zec, Vuković (Slavija).

JUGOVIĆ: Todorić 6, S. Srdić 6,5, Perić 6, Bojović 7, Hajder 6,5, Lakić 6,5, Delić 6,5, Blažić 6,5 (od 60. Terzić 6), Samarxić 6 (od 68. D. Srdić 6), Popadić 6, Živanov 6.

SLAVIJA: Jeličić 7, Zec 6,5, Pavković 6,5, Batos 6,5, Ević 6,5, Vuković 6,5, Prentović 7 (od 90 Jakšić /), S. Rašijovan 7, Pašćan 6 (od 63. Klašnja 6,5), Rakić 7, A. Rašijovan 7,5 (od 90. Papović /).

Igrač utakmice: Aurelije Rašijovan (Slavija).

Ova utakmica je za obe ekipe imala veliki značaj, pošto se gosti bore za vrh tabele, a domaći za opstanak. Pod takvim iperativom, prikazana je daleko slabija igra od očekivane, a do bodova su došli sretniji i spretniji Salajčani.

U prvom poluvremenu ni jedna ekipa nije nametnula svoj stil igre, a stvorena je po jedna izgledna prilika na obe strane. Kaćani su, ipak, u finišu bili konkretniji, a mogli su doći do vođstva da je sudija Malinović nakon prekršaja nad Delićem u 30. i Samardžićem u 36. minutu pokazao na belu tačku.

Slavija je početkom drugog poluvremena imala blagu inicijativu, ali bez pravih šansi. Ipak, u 66. minutu, nakon centaršuta sa leve strane, Aurelije Rašijovan, možda i najniži igrač na terenu, iskoristio je zbunjenost odbrane „tobdžija sa Sigeta“ i između tri domaća igrača i golmana Todorića loptu glavom, sa svega četiri metra, prosledio u mrežu.

Do kraja utakmice Jugović je pokušavao da stigne bar do izjednačenja, ali svi pokušaji su bili jalovi i završavali su se daleko od Jeličićeve mreže, tako da je Slavija bez nekih većih napora odbranila prednost od jednog gola i osvojila nova tri boda.

Autor: Goran Nakomčić
Datum: 21, 05, 2007.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *