Kup Srbije – područje Novog Sada

Titeljani u polufinalu: Titel – Bačka (Đurđevo) 4:2 (1:1)

            TITEL: Sportski centar, gledalaca 200, sudija Svetozar Živin 8 (Novi Sad), pomoćnici: D. Đorđević (Novi Sad) i G. Petrić (Šajkaš). Strelci: G. Kostić u 40. (penal), Z. Amidžić u 73. (takođe iz penala), Galetin u 84. i 90. minutu za „Titel“, a Milić u 22. i M. Trivunović u 80. minutu za „Bačku“. Žute kartone dobili su: Marić (Titel), a Milić i Lukić (Bačka).

            Titel: Plavša 7, A. Cetenji 7, G. Kostić 7, D. Pajić 7, Milišić 7, Marić 6 (Galetin 7), Drinić 7, (Amidžić 7), Spasojević 7, L. Pajić 7, Rakita 6 (Pavlović 6) i M. Pajić 7.

            Bačka: Marić 6, Pavlov 5, Samardžić 6, Lukić 6, Siniša Trivunović 6, Radanović 5 (Đurić), Todić 6, M. Trivunović 6, Janković 6, Milić i Slađan Trivunović 5 (Ostojin).

            Igrač utakmice bio je Milan Pajić iz „Titela“.

            Titeljani su zasluženo se plasirali u polufinale Kupa Srbije – područje Novi Sad. Od početka domaći igrači su imali terensku inicijativu i lopta se skoro svo vreme nalazila na protivničkoj strani terena. Iako su gosti prvi došli u vođstvo, Titeljani su u 40. minutu prvo izjednačili u 40. minutu izvođenjem penala, a zatim u drugom poluvremenu, takođe iz penala, poveli. Kako se bližio kraj susreta Titeljani su sve više navaljivali na protivnički gol. Prvo su imali propuštenih šansi (M. Pajić u 68, L. Pajić u 71. i Spasojević u 82. minutu), a zatim je Galetin prvo u 84. a zatim i u 90. minutu zatresao mrežu Đurđevčana i postavio konačan rezultat ove zanimljive utakmice.

Autor: Žika Marković
Datum: 27, 04, 2007.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *