Prijateljska fudbalska utakmica predpetlića

Titel – Banat (Čenta) 9:2


       Fudbalski klubovi „Titel“ i „Banat“ iz Čente imaju odličnu sportsku saradnju, kako među seniorskim i omladinskim timovima, tako i među onima koji po prvi put oblače sportsku opremu (predpetlići). Tako je bilo i 18. aprila kada su Titeljane dočekali u Čenti i četiri dana kasnije kada su Banaćani gostovali u Titelu. Po lepom i sunčanom vremenu u Titelu obe ekipe predpetlića su pokazale da igraju dobar fudbal, ali ipak domaćini su bili nešto bolji i pobedili rezultatom 9:2. Za ekipu „Titela“golove su dali: N. Karateševski (tri gola), Šer, S. Ančin i Stupkin sa po dva gola, a za gostujuću ekipu oba gola dao je Kosta Kojić, najbolji igrač „Banata“. Brojna publika mahom od roditelja malih igrača burno je navijala i pozdravljala svoje miljenike.
        Za ekipu „Titel“ igrali su: Popov, Šer, Drinić, Stanić, N. Karateševski, J. Karateševski, Pešti, Ružin, Trkulja, Stupkin, N. Ančin, S. Ančin, Geringer.
        Ekipa „Banata“ nastupila je u sledećem sastavu: Denčić, Milićev, Vučinić, Zeković,  Filić, Kojić, Dević, Biluc, Nenezić, Gavrilović, Đorić, Momirov, Mucin i Mađarov. 

Autor: Žika Marković
Datum: 25, 04, 2007.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *