Prijateljska fudbalska utakmica

Amaterska reprezentacija FS Beograda – Sremac (Vojka)1:0(0:0)

        TITEL: Sportski centar, gledalaca 50, sudija Ralčić (Beograd), strelac jedinog gola Krstić u 73. minutu za reprezentaciju.
        Amaterska reprezentacija FS Beograda: Vujović, Tresibabić, Milutinović, Mijajlović, Anastasijević, Vučetić, Nikolić, Trninić, Zujović i Beljić. Igrali su još: Radojević, Đoković, Vuković, Marković, Mitić, Krstić i Levajić.
        Sremac: Uzelac, Marković, Borić, Ignjatović, Gajin, Skopljak, Pavković, Grujin, Đurić, Antunović i Zrinac. Igrali su još: Kačar, Radivojević, Rosić, Kovačević, Kočijašević, Glamočak i Grujić.
        Amaterska reprezentacija FS Beograd koja već dva dana boravi u Titelu i vredno se priprema za predstojeće prvenstvo za amatere koje će se održati u Azerbejdžanu (od 25. do 29. aprila), odigrala je danas (utorak), prijateljsku utakmicu sa ekipom „Sremac“ iz Vojke. Utakmica je bila veoma dinamična, igralo se taktički i ređale su se brojne akcije u kojima su prednjačili Beograđani. Što nije bilo više golova „krivi“ su dobri golmani obe ekipe. Tek u 73. minutu upornost beogradskih amatera se isplatila kada je Krstić sa daljine od 8 do 9 metara, volejom, iskosa, sa leve strane, zatresao mrežu ekipe „Sremac“.
        Amaterska ekipa FS Beograda ostaće u Titelu do subote, 21. aprila na pripremama, rekao nam je jedan od članova selektorske komisije FS Beograda Dragan Ralčić. Pred predstojeću utakmicu u Azerbejdžanu vredno treniraju dva puta dnevno na taktičko tehničkom planu i uigravanju ekipe.

Autor: Žika Marković
Datum: 19, 04, 2007.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *