Područna liga Novi Sad

Titel – Hajduk (Čurug) 3:2 (2:0)

            Titel: Sportski centar, gledalaca 500, sudija Goran Petrić iz Šajkaša. Strelci: Miladinović u 5, M. Pajić u 44. i Spasojević u 89. minutu ta „Titel“, Brašnjo u 56. i Samolovac u 89. minutu za „Hajduk“. Žute kartone dobili su: L. Pajić i Pavlović iz „Titela“, a Njegovan, Grbić i Sanković iz „Hajduka“.

            Titel: Plavša 7, A. Cetenji 7, G. Kostić 7, Pavlović 7, Miladinović 7 (D. Pajić), Milišić 8, Drinić 7, L. Pajić 7, Galetin 6 (Rakita), Hucki 6 i M. Pajić 7.

            Hajduk: Vlaškalin 6, Suvačarov 5 (Ikić), P. Samolovac 6, D. Stanković 6, R. Samolovac 6 (Gavrić), Grbić 5, Topić 7, Stefanivić 6, Šarić 6 (Sanković), Njegovan 6 i Brašnjov 7.

            Igrač utakmice bio je Milan Milišić iz „Titela“.

            Po lepom i sunčanom vremenu fudbaleri „Titela“ i „Hajduka“, pokazali su lepu igru na zadovoljstvo brojnih navijača. Golova je moglo biti i više da domaći igrači nisu se pokazali brzopleti u odsudnim trenucima. Domaćini su prvi deo susreta rešili u svoju korist i na odmor otišli sa dva gola prednosti, da bi u nastavku susreta Čuružani krenuli na sve ili ništa tako da je u 56. minutu igre Brašnjo smanjio vođstvo domaće ekipe na 2:1. Igra postaje sve zanimljivija, igrači domaće ekipe Drinić u 87. minutu i Rakita samo minut kasnije, našli su se sami pred protivničkim golom, ali njih obojica nisu se snašli i loptu šutiraju pored gola. U 89. minutu rezervni igrač Spasojević postiže gol za Titeljane, a minut kasnije Samolovac gol za „Hajduk“. To je ujedno bio i konačan rezultat ove zanimljive utakmice 3:2 za Titeljane. Suđenje Gorana Petrića bilo je za svaku pohvalu.

Autor: Žika Marković
Datum: 02, 04, 2007.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *