Osiguranje penzionera

Godinama Udruženje penzionera opštine Titel u saradnji sa osiguravajućih društvom DDOR „Novi Sad“, vodi akciju osiguravanja svojih članova i njihovih porodica.

        Predsednik Udruženja penzionera Bogdan Bukelić rekao nam je da u prostorijama Udruženja članovi mogu da zaključe kolektivna osiguranja od nesrećnih slučajeva, kao i da se podignu nadoknade za osiguranje od smrti, čija je mesečna premija samo 100 dinara. U opštini Titel ima 2.200 penzionera, a osigurano je samo njih 700.
       
Premije za osiguranje odbijaju se mesečno od penzije, a svi zainteresovani za ovakav vid osiguranja mogu doći u prostorije Udruženja svake srede i subote od 7 do 11 časova.
       
Odnedavno u prostorijama Udruženja penzionera opštine Titel, svake srede od 19 do 20 časova, odrzava se predavanje na temu „Kako steći, očuvati i poboljšati svoje zdravlje“. Predavač je dr Boro Vujasin, ginekolog Doma zdravlja Titel, a predanjima mogu prisustvovati svi zainteresovani građani.
       
I ove godine mesno Udruženje penzionera u Titelu za svoje članove organizovalo je upis uglja. Trenutna cena drvenog uglja je 3.400 dinara, a penzioneri ga mogu platiti u šest mesečnih rata. Svi zainteresovani penzioneri mogu se obratiti Udruženju u njegovim prostorijama sredom i subotom od 7 do 11 časova.

Autor: Žika Marković
Datum: 27, 02, 2007.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *