Mladost pala u Petrovcu

Iako su do starta prolećnog dela prvenstva u Vojvođanskoj ligi Zapad ostale još dve sedmice, utisak je da su prvotimci OFK Jugović iz Kaća već na pragu takmičarske forme, pošto su u poslednje četiri pripremne utakmice zabeležili tri pobede i jedan remi.

„Tobdžije sa Sigeta“ su u nedelju savladale Mladost, člana Područne lige Novi Sad, na njihovom terenu u Bačkom Petrovcu sa 0 : 2, a strelci za Kaćane su bili Slobodan Terzić i Goran Žepina. „Plavo-beli“ su posebno dobro igrali u odbrani, tako da su domaći bili, praktično, bezopasni po Suvarinu mrežu.

Do prvog prvenstvenog kola biće odigrana još dva meča: u sredu u Kać stiže novosadski Železničar, a u subotu beogradski Komgrap, kome će se suprotstaviti 14 igrača na koje šef stručnog štaba Miodrag Cvijić najozbiljnije računa za prvenstvenu premijeru sa Sutjeskom u Bačkom Dobrom Polju.

SVAKOM PO POBEDA I REMI

U nedelju je na Sportskom centru „Siget“ u Kaću odigran tromeč mlađih kategorija domaćeg OFK Jugović i novosadskog Indeksa.

Reviju su otvorili pioniri, a u ovom meču su slavili mali „studenti“ sa 1 : 5, iako su „plavo-beli“ poveli golom Strahinje Babića sa bele tačke. Utisak je da učenici Aleksandra Stanića mogu i više i bolje, pošto im je ovo bila prva provera posle tromesečne pauze.

Duel kadeta je bio posebno interesantan, a posle mnogo preokreta i uzbuđenja slavile su „tobdžije sa Sigeta“ rezultatom 4 : 3. Strelci za pobednički tim bili su Milan Stojkić, Dmitar Vujaković, Mirko Bubalo i Vladimir Antonić.

Meč omladinaca završen je bez pobednika, a svakoj ekipi je pripalo po poluvreme. Kaćani su golovima Miloša Đekića i Nenada Kondića na odmor otišli sa dva gola prednosti, ali su Novosađani u nastavku uspeli da poravnaju rezultat.

SALAJČANI PO DRUGI PUT U KAĆU

U nedelju, 04. marta, na terenima Sportskog centra „Siget“ u Kaću biće odigran tromeč mlađih selekcija OFK Jugović i Slavije iz Novog Sada.

Prvi će na teren pioniri, čiji meč počinje u 11 časova, u 13 časova na programu  je utakmica kadeta, dok će omladinci odmeriti snage od 15 časova.

Kadeti i omladinci Kaćana i Salajčana već su se na „Sigetu“ sastali pre dvadesetak dana, a u oba meča uspešniji su bili gosti (1 : 3 i 0 : 2).

Autor: Goran Nakomčić
Datum: 26, 02, 2007.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *