Milan Kalinić u Titelu

Od mnogih sportskih klubova koji dolaze u Titel na pripreme, najveću pažnju privlači (naročito među ženama), dolazak Fudbalskog kluba „Banja“ iz Višnjičke Banje, na čijem golu brani poznato lice sa tv ekrana – Milan Kalinić, voditelj emisije „Sve za ljubav“.

        U raskoraku između treninga i snimanja u Zrenjaninu uspeli smo na kratko da razgovaramo sa njim.
       
Fudbal je moja velika ljubav, koju sam zavoleo još od detinjstva. Igrao sam i trenirao pa prestao, ali od pre šest godina ponovo treniram i to u klubu gde sam igrao u mladosti, gde ću i završiti svoju fudbalsku karijeru i za koga živim, rekao nam je Kalinić, i dodao da želi da njegova popularnost doprinese i većoj popularnosti kluba.
       
Na svakom koraku, pa i na prijateljskoj utakmici koju je njegov tim igrao u Titelu, prate ga pripadnice lepšeg pola. A tako veliku popularnost stekao je još pre četiri godine kao voditelj više televizijskih emisija „Leteći start“, „Ruski rulet“ i najpopularnije emisije na televiziji „Pink“, „Sve za ljubav“. Kaže da je velika popularnost ove emisije zasluga i njegove koleginice Sanje Marinković, a o njemu mnogo govori i podatak da je učestvovao u više humanitarnih akcija.
       
– Prvi put sam u Titelu, u ovom lepom, malom, bačkom gradiću, i drago mi je što je uprava „Banje“ izabrala da baš ovde dođe na pripreme, rekao nam je na kraju razgovora Milan Kalinić.

       
Njegovi treneri o njemu imaju samo reči hvale, dosta trenira iako ima velikih obaveza na poslu, a dobro sarađuje i sa druga dva golmana, tako da mu je dres sa brojem 1 zagarantovan.

Autor: Žika Marković
Datum: 26, 02, 2007.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *