Drugo mesto u besedništvu

Miran Pogačar, maturant STŠ „Mileva Marić“, na takmičenju u besedništvu koje je održano 22. februara u gimnaziji „Svetozar Marković“ u Novom Sadu osvojio je drugo mesto.

        Miran je besedio o kulturi dijaloga kao i ostali takmičari. Na ovom takmičenju titelsku školu je predstavljala i  Mirjana Golić. Ovo je tek drugo učešće titelskih srednjoškolaca na takmičenju u besedništvu.

        U narednih desetak dana titelske srednjoškolce očekuje još dosta aktivnosti.

        U  utorak i sredu 27. i 28. februara Baogradski centar za ljudska prava ponovo će gostovati među titelskim srednjoškolcima koji se mogu pohvaliti da su pre dve godine osvojili prvu nagradu na njihovom konkursu, i između ostalog, obezbedili lap top za školu. Titelske srednjoškolke Maja Stevanović i Marija Ivković 11. marta putuju u Bečej gde će se sa srednjoškolcima Bečeja, Srbobrana i Vrbasa nadmetati u kvizu „Koliko se poznajemo?“ kojim se neguje multikulturalizam.
       
Direktor škole, Jadranka Pešti, kaže da je za 6. mart planirano pesničko veče posvećeno nedavno preminulom pesniku Dušku Trifunoviću, a 8. mart će se obeležiti tradicionalnom priredbom u školi.

Autor: Dušanka Buvač
Datum: 26, 02, 2007.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *