Vesti sa "Sigeta"

U ČETVRTAK SA ŠAJKAŠANIMA

Nakon četiri uzastopna susreta sa članovima Srpske lige grupa Vojvodina, Kaćani će, najzad, odmeriti snage i sa ekipom nešto slabijeg rejtinga. Reč je o Borcu iz Šajkaša, drugoplasiranoj ekipi Područne lige Novi Sad, koju predvodi ambiciozni stručnjak iz Kaća Milan Trninić.

Susret će biti odigran na kaćkom Sportskom centru „Siget“ u četvrtak, 15. februara, sa početkom u 14 časova i 30 minuta.

POPADIĆ SA ŠAVOM NA GLAVI

U subotnjem meču protiv Novog Sada, lidera srpskoligaškog karavana, kormilar Kaćana Miodrag Cvijić mogao je da računa na samo 15-oricu pulena. Najbolji igrač Živanov, kapiten Lakić i iskusni Stanić izostali su zbog prehlade, vezista Plavšić i bonusi Čičak i Kondić zbog povreda butnog mišića, to jest skočnog zgloba, a bonusi Nikolić i Simić zbog obaveza u školi, odnosno na radnom mestu. Golgeter Srdić je tek počeo sa treninzima posle operacije ukrštenih ligamenata koja je izvršena jesenas, a pauzirao je i „motorino“ Popadić, kome je u prethodnom meču protiv novosadskog Proletera, u sudaru sa protivničkim igračem nastradala glava, pa je „ulepšan“ sa nekoliko šavova.

DVE POBEDE SALAJČANA U KAĆU

Iako su samo nedelju dana u trenažnom procesu na otvorenom prostoru, kadeti i omladinci OFK Jugović su proteklog vikenda odigrali prve kontrolne utakmice, i to protiv Slavije iz Novog Sada, a na oba susreta fudbalsku pravdu je odlično delio sudija Danilo Grujić iz Novog Sada.

U prvom meču, kadeti Salajčana su bili uspešniji i slavili sa 1 : 3, a pogodak za Kaćane postigao je Mirko Bubalo. Treba istaći da je rezultat previsok u odnosu na razvoj situacije na terenu, pošto su „plavo-beli“ promašili nekoliko izglednih prilika. Kadeti OFK Jugović su nastupili u sledećem sastavu: Petković, D. Lakić, R. Lakić (od 46. Ćorić), Pintek, Grozdić, Makivić, Miljanić, Bubalo, Grubić, Antonić.

I kod omladinaca pobedu su zabeležili gosti, sa 0 : 2. U ovoj utakmici „tobdžije sa Sigeta“ su pružile snažan otpor favorizovanom protivniku, koji se takmiči u Kvalitetnoj omladinskoj ligi Vojvodine. Sastav omladinaca OFK Jugović je izgledao ovako: Ljubičić, Tolimir, Srdić, Dobanovački, Stanivuk, Sukara, Tepić, Nikolić, Kapetanović, Đekić, Franić (od 46. Spasić).

Narednog vikenda kadeti i omladinci Kaćana će ponovo imati izuzetno jake provere, pošto im u goste dolazi Banat iz Zrenjanina.

Autor: Goran Nakomčić
Datum: 13, 02, 2007.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *