ŽRK Miletić, Mošorin – zadržati sredinu tabele

Jesenju sezonu u Prvoj srpskoj ligi – grupa Vojvodina Ženski rukometni klub Miletić iz Mošorina završio je na šestom mestu, sa polovičnim uspehom – pet pobeda i isto toliko poraza.

        Klub je jesenas ostao bez svog osnivača i trenera Vojislava Pešića koji je izrazio želju da svoju ulogu prepusti mlađima. Ovu prazninu je vrlo teško popuniti jer je Vojislav trenirao rukometašice od osnivanja kluba, a kao nastavnik fizičkog vaspitanja za ovaj sport je obučavao devojčice još iz osnovne škole. Trenerskog poziva prihvatila se bivša rukometašica Jasmina Maletin, rođena Džambas, koja je ekipu vodila u jesenjem delu prvenstva. U tom periodu klub su napustile: najbolja rukometašica Bojana Madžar (prešla u Petrovaradin) i golman Milana Maletin (otišla u Partizan sa Telepa). Ovako oslabljena i podmlađena ekipa, plasmanom u sredinu tabele, ostvarila je planirani učinak.
       
– Pripreme za prolećnu polusezonu započećemo 23. februara. Iako je lepo vreme, ne možemo da treniramo napolju pa smo uputili zahtev Osnovnoj školi u Šajkašu da nam dadnu na korišćenje fiskulturnu salu. Ekipa je veoma mlada i ambicije su nam da zadržimo sredinu tabele, ali da tim uigravamo za rezultate koji će da vrate slavu našem klubu – rekao nam je Jovan Jovanović, sekretar kluba.

Autor: Nikola D. Turajlić
Datum: 08, 02, 2007.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *