Održana sednica Skupštine FK Borac

U petak, 26. januara, u Svečanoj sali Mesne zajednice u Šajkašu održana je 3. sednica Skupštine Fudbalskog kluba Borac.

        Na dnevnom redu bili su Izveštaj o radu FK Borac u jesenjem periodu 2006. godine i Plan rada kluba za proleće 2007. godine. Sednicu je vodio predsednik Skupštine Milorad Jovančević.
       
Izveštaj o radu kluba podneo je Dušan Đurić, predsednik Upravnog odbora, istakavši da je uprava zadovoljna rezultatima te da su na predlog trenera pšrvog tima, Milana Trninića, još jesenas dovedena pojačanja: Ćiprovac, Todorović i Drinić. Istovremeno su iz Borca otišli: Milutinov, Rogić i Hajder. U jesenjem periodu primarni cilj je bio ostvarenje što boljih rezultata i stvaranje tima koji će se uključiti u borbu za najviši plasman. To je i ostvareno. Borac je jesenji deo prvenstva završio na 2. mestu, što mu na proleće otvara mogućnost plasmana u viši rang takmičenja. U toku takmičarskog dela Borac je odigrao 15 utakmica (9 pobeda, 3 nerešena rezultata i 3 poraza) i osvojio 30 bodova sa gol razlikom 23:11. To pokazuje da se ovde neguje ofanzivna igra. Za ove uspehe najzaslužniji su igrači i treneri, kako prvog tima, tako i ostalih selekcija, koje takođe beleže izvanredne rezultate. Za to vreme članovi Upravnog odbora su se trudili da obezbede sredstva za normalan rad kluba. I dalje je AD “Budućnost“ ostala glavni sponzor a tu su Mesna zajednica, Opština i mnogenj firme u Šajkašu.
       
Uprava kluba i igrači su zadovoljni radom prvog trenera Milana Trninića i on će voditi tim i u narednom periodu. Razmišlja se i o pojačanjima. Već su stigli Damir Rogić i Stevan Mihajlović, koji su još na dvojnoj registraciji i u koviljskom Šajkašu te Zoran Đurić. Aktivno se radi na dovođenju još jednog golmana i špic igrača i oni će biti u klubu do kraja ovog prelaznog roka.

       
Da bi se stvorili što bolji uslovi rada, u planu je da se početkom proleća renoviraju prostorije, pre svega svlačionice i sanitarni čvorovi, kao i fasada dela zgrade na stadionu.

Autor: Nikola D. Turajlić
Datum: 05, 02, 2007.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *