Cilj – Vojvođanska fudbalska liga zapad

Baš na Svetog Savu, 27. januara, fudbaleri Borca iz Šajkaša započeli su sa pripremama. Možda je to i neka simbolika da klub nastavi uzlaznom putanjom ka višem rangu, gde mu je i mesto.

        Treneru Milanu Trniniću na prozivku su se javili svi igrači na koje je računao i koji su mu bili na raspolaganju u jesenjem delu prvenstva. Tu su još i nekoliko novih imena na koje se računa. Cilj je da se oformi tim koji bi Borac uveo u Vojvođansku fudbalsku ligu – grupa Zapad. Na spisku trenera Trninića su: Šarović, Pasti, Vukić (iz Cementa, Beočin), Bugarin, Spasojević, B. Ris, Savić i Ždero (iz omladinske selekcije Borca), Pejaković, Gelić, Drinić, Romić, Vuković, Radin, D. Ris, Đurić, Šućur, Ćiprovac, D. Todorović, Jovanović, G. Rogić, Veselinović, S. Todorović, Mihajlović i D. Rogić (na dvojnu registraciju sa Šajkašem iz Kovilja), Milanović (iz Titela) te Katić i Karanović (iz Begeja, Žitište).
         – Naš položaj na tabeli (2. mesto) ne daje nam pravo da drugačije razmišljamo nego samo o borbi za viši rang. Zato smo se i angažovali oko pojačanja. Što se zdravstvenog biltena tiče, on je povoljan, sem Vukovića i Gelića koji su izneli najveći teret iz prošlog dela prvenstva, od kada vuku i povrede. Oni još nisu počeli da treniraju, ali se nadam da će njihove povrede uskoro biti sanirane i da će se i oni uključiti u rad. Za godinu dana, otkad zajedno radimo, ekipa se nije bitnije menjala pa smo mogli da stvorimo solidan tim koji je iz borbe za opstanak stasao u kandidata za viši rang – rekao nam je Milan Trninić.

Autor: Nikola D. Turajlić
Datum: 06, 02, 2007.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *