Titel – Skupština FK Titel

Titel: Redovna godišnja Skupština jednog od najstarijih fudbalskih klubova na ovim prostorima – FK „Titela“, člana Područne lige Novi Sad, održana je 2. februara u Plavoj sali Opštinskog suda u Titelu.

        O radu u protekloj godini govorio je Milan Nastasić, predsednik Kluba:
        – Nakon jesenjeg dela prvenstva takmičarske sezone 2005/2006. i zauzetog 11. mesta na tabeli, što je ocenjeno kao dobar uspeh, naši igrači imali su  ozbiljan zadatak da nastave sa dobrom igrom i obezbede Klubu ostanak u ligi u kojoj se takmičimo, rekao je Nastasić i dodao da je  u letnjem delu prvenstva Klub napustio Nikola Disić, a  došli su Gojko Kostić i Jovica Jandrić. Pošto je početak bio loš u Klub su dovedeni i bivši igrači Zoran Amidžić i Miloš Grlić koji su poboljšali kvalitet igre Titeljana. Međutim, rezultati na terenu su bili i dalje loši, u četiri odigrana kola osvojili su samo dva boda, a u naredna tri kola sledili su porazi. To je već bilo alarmantno, tako da je tek  uz veliko angažovanje svih u Klubu došlo do preokreta – sedam pobeda i  jedan poraz. Na kraju jesenjeg dela prvenstva FK „Titel“ plasirao se na 7. mesto na tabeli Područne lige Novi Sad sa 23 boda, koliko ima i šestoplasirana ekipa „ŽSK“ iz Žablja.
        – Postignuti rezultat i mesto na tabeli nas obavezuje da u prolećnom delu prvenstva pokušamo da osvojimo jedno od prva tri mesta, poručio je Nastasić učesnicima Skupštine.
       
Uz pomoć lokalne samouprave FK „Titel“ je učestvovao u realizaciji „Otvorene škole fudbala“ u kojoj je učestvovalo oko 200 dece iz opština Titel i Inđija, a takođe obeležili su i Dan dijabetičara organizovanjem takmičenja kroz igru velikog broja dece. Jednom rečju, celokupnu prošlu godinu obeležila je dobra saradnja sa lokalnom samoupravom –  predsednik Opštine Titel Milivoj Petrović, načelnik za opštu upravu Mirjana Ančin i član Opštinskog veća Titel Milan Panić, pokazali su veliko razumevanje i podršku Klubu. Posebno dobra saradnja ostvarena je i sa PP „Radulović“ u razvoju sportskog turizma.
       
U Upravni odbor FK „Titela“ izabrani su Mirjana Ančin i bivši golman „Titela“ Petar Kubik. Za sportskog direktora Kluba izabran je još uvek aktivan igrač Stanko Kostić, koji je do sada bio potpredsednik Kluba, a na njegovo mesto izabran je Stanko Prodanović.

       
Pred Upravom Kluba stoje ozbiljni zadaci, a to su, da se obezbede svi potrebni uslovi za takmičenje korišćenjem postojećih objekata, kao i završetak radova, na izgradnji novog fudbalskog terena kod mosta na Tisi. Prozivka za proletnji deo prvenstva održaće se u subotu 3. februara.

Autor: Dušanka Buvač
Datum: 03, 02, 2007.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *