Prijateljska fudbalska utakmica pionira

Titel – Voždovac 0:3 (0:1)

     

        Sportski centar, gledalaca 50, sudija Vladimir Kovačević (Beograd). Strelci: Đukić u 27. i 38.i Draganović u 46. minutu za „Voždovac“.

            Titel: Paunić, Hrnjaković, V. Mračajac, M. Mračajac, Olah, D. Panić, Zečević, Petrović, Bajić, A. Panić i Kovačević. Igrali su još: Avramov, Brkić, Vučen, Matić i Tokić.

            Voždovac: Dučić, Tatomirov, Popović, Draganović, Šorak, Radulović, Stefanović, Marković, Glavnik, Đukić i Krstić. Igrali su još: Vasiljević, Šubarić, Nacković, Sekulić, Ćurguz, Petković, Jeremić, Lalić i Vuletić.

            Domaća ekipa „Titel“, iako do sada nije imala ni dana treninga, odlično se pokazala na terenu u igri sa daleko boljom ekipom „Voždovca“ koja se nalazi u Titelu na pripremama. Utakmica je bila zanimljiva, a mališani oba tima dali su sve od sebe. Gosti su pri samom kraju prvog dela utakmice u 27. minutu (dva poluvremena po 30 minuta), preko svog najboljeg igrača Đukića došli u vođstvo. U nastavku susreta obe ekipe su imale lepih šansi za postizanje golova, ali dok su domaćini propustili sve svoje šanse, gosti su neke i iskoristili. Đukić je ponovo zatresao mrežu Titeljana u 37. minutu, a u 46. minutu Draganović je postigavši gol doveo u vođstvo svoju ekipu sa 3:0, što je i bio konačan rezultat utakmice.

            U ekipi „Titela“ igrala je i jedna devojčica, Katarina Petrović, koja igra za beogradski „Kalemegdan“.

Autor: Žika Marković
Datum: 29, 01, 2007.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *