Obrenovčani u Titelu

Među brojnim klubovima koji se nalaze u Titelu na pripremama, nalazi se u Škola fudbala „Vihor“ iz Obrenovca. Treneri Goran Docić i Milan Todić doveli su 52 mlada fudbalera uzrasta od 90. do 95. godište.

            Kadeti „Vihora“ takmiče se u Prvoj beogradskoj ligi, a takođe i mladi pioniri i petlići. Prvi put su u Titelu na pripremama i kako kažu zadovoljni su uslovima, kako i ne bi kada je Titel prošle godine ugostio i reprezentaciju Beograda.
          
– Boravak u Titelu je samo prva faza naših priprema, treniramo tri puta na dan i planiramo da odigramo pet utakmica sa ekipama ostalih klubova na pripremama. Do sad smo već odigrali dve utakmice i mogu biti zadovoljan pokazanom igrom, rekao je za „Sport“ trener Docić.

           Do sada su najveći uspeh u Klubu ostvarili pioniri koji se takmiče u Prvoj beogradskoj ligi, a osim igrača iz Obrenovca za tim igraju i fudbaleri iz Šabca, Uba, Loznice, Velikog Gradišta i drugih mesta. Od boravka u Titelu dosta očekuju, a nakon toga pripreme će se nastaviti u nekom drugom mestu, zaključio je trener Goran Docić.

Prijateljska fudbalska utakmica – pioniri

BORAC (Ostružnica) – VIHOR (Obrenovac)
1:1 (1:1)

            TITEL: Sportski centar, gledalaca 20, sudija Docić (Obrenovac). Strelci: Pokrajac u 17. minutu za „Borac“ i Karanović u 19. minutu za „Vihor“.
            Borac: Piližota, Ljubojević, Jerotijević, Despotović, Arežina, Vučković, Arsenić, Cvetinović, Radović, Jelić i Pokrajac. Igrali su još: Radojević, Maksimović, Milanović i Perović.
            Vihor: Popović, Vidović, Đurić, Subotinović, Docić, Tomić, Bošković, Ivanović, Tešić, Karanović i Stankov. Igrali su još: Janjić, Čpaljak, Jeftić, Varničić, Zorić, Davidović, Vuković, Maksimović i Bugarski.

            Iako nešto stariji po godinama, pioniri „Borca“ nisu mogli da se suprostave žilavoj i upornoj ekipi „Vihora“. Golovi su pali u prvih 20 minuta igre, a kasnije je bilo obostranih šansi za postizanje gola, ali navalni igrači obe ekipe nisu ih iskoristili.

Autor: Žika Marković
Datum: 30, 01, 2007.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *